Hafta sonu Ovakavağı ve İsmil mahallelerinde düzenlenen ve 6 binin üzerinde insanın katıldığı iftar programına Yarma, Hayıroğlu, Şatır ve Bakırtolu mahalle sakinlerinin yanı sıra AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ve parti mensupları katıldı.

Birlik ve beraberlik örneğinin sergilendiği iftar programında kısa bir konuşma yapan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, mahalle sakinleri ile birlikte iftar açmaktan son derece memnun olduklarını ifade ederek 7 Haziran seçimlerinde verdikleri destekten dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, iftar davetine icabet ettikleri için tüm mahalle sakinlerine teşekkür ederek bölgeye yapılan yatırımlardan söz etti. İsmil Pazar Market'in tamamlanarak hizmete girdiğini dile getiren Hançerli, Ovakavağı ve Hayıroğlu pazar yerlerinin ihalesinin de en kısa zamanda yapılacağını müjdeledi. Yeni bağlanan mahallelerde belediye hizmetlerinin aksatılmadan yürütüldüğünü vurgulayan Başkan Hançerli, 2015 yılı içerisinde özellikle İsmil mahallesi olmak üzere merkeze uzak yeni bağlanan mahallelerin ana cadde ve sokaklarının asfaltlanacağını sözlerine ekleyerek tüm mahalle sakinlerinin Mübarek Ramazan ayını tebrik etti. Son olarak söz alan AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan ise konuşmasında Ramazan ayının önemine değinerek böyle bir organizasyon düzenleyen ve birlik beraberlik havası oluşturan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'ye teşekkür etti. 

 Konuşmaların ardından tüm mahalle sakinleri ve misafirler, Ramazan ayının o manevi atmosferi olan iftar saatinde okunan akşam ezanıyla orucunu açtı.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim