İttifak Holding’in ulusal perakende markası Adese, bir yandan yeni mağaza açılışlarını sürdürürken diğer yandan da mevcut mağazalarını yenilemeyi sürdürüyor. Müşterilerine modernize edilmiş bir ortamda keyifli bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefleyen Adese, Konya’daki Hava Lojmanları mağazasını baştan aşağıya yeniledi. Yenilenen Hava Lojmanları Adese mağazasının açılış törenine Adese Genel Müdürü Ahmet Özkürkçüler, Adese yöneticileri ve müşteriler katıldı. 

Adese, modernizasyon çalışmaları yapılan diğer mağazalarda olduğu gibi Hava Lojmanları mağazasını da daha modern yapıda tasarlayarak, reyonlardan soğutucu gruplara, aydınlatma sistemlerinden mağaza görsellerine kadar baştan aşağı yeniledi. Hava Lojmanları Adese, yenilenen yüzüyle; 450 metrekarelik alanda, 2 kasa, 11 personel ve yaklaşık 5 bin ürün çeşidiyle müşterilerine hizmet vermeye başladı.

“YAKIN BİR SÜRE İÇERİSİNDE AKSARAY’DA İKİ MAĞAZA AÇACAĞIZ”

Hava Lojmanları Adese Mağazası’nın modernize edilmesiyle ilgili bilgi veren Adese Genel Müdürü Ahmet Özkürkçüler, “Adese olarak mağaza açılışlarımızın yanında mevcut mağazalarımızı da yenilemeyi sürdürüyoruz. Müşterilerimize kusursuz bir alışveriş deneyimi yaşatmak için mağazalarımızı teknik, mimari ve görsel anlamda yeniden yorumluyor, tasarlıyor ve dizayn ediyoruz. Müşterilerimizin taleplerini de göz önüne alarak yenilediğimiz Hava Lojmanları mağazamızı yeni yüzüyle hizmete açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bununla birlikte Akköprü mağazamızın yenileme çalışmaları devam ediyor. Yakın bir süre içerisinde Ankara Yolu mağazamızı da yenileyeceğiz. Yenileme çalışmalarımızın dışında mağaza açılışlarımızı da sürdüreceğiz. Bu doğrultuda Aksaray ilimizde iki mağaza açmayı hedefliyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim