Krom çamur sifonu iç ve dış mekanlarda vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor. Estetik tasarımı ve farklı ölçü seçenekleri ile tüm banyo ve ıslak zeminlere uyum sağlayan bir çizgiyle üretilen Krom Kovalı Çamur Sifonu fark oluşturuyor ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi görüyor. LoopKrom Firma Sahibi Ali Göktebe, “Ürünümüz uzun Ömürlü olmasından dolayı iç ve dış mekanlarda su gideri olarak kullanılıyor. Krom’dan su gideri Türkiye’de ilk biz yaptık. Tasarım belgesini aldık. Patent belgemizde iki aya kadar hazır olacak” dedi.

ÜRÜNÜMÜZ İLE FARK OLUŞTURUYOR 

LoopKrom Firma Sahibi Ali Göktebe, ürünlerin Türkiye’de ilk ve tek olduğunu ifade ederek, “Günümüzün evrensel rekabet ortamında, uluslararası bir marka olabilmek için sadece üretmenin yeterli olmadığının bilincinde olarak, tüketicide satın alma ve sahip olma isteği uyandıran, heyecan veren yeni ve farklı çözümler sunan bir vizyon ve misyonda olmakta gerektiğini de bilinci ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Ürünümüz kişiler, kurumlar ya da markalar bazında fiyat ve kalite standartlaştıkça, yenilikçilik, fark oluşturmanın tek olgusu haline geliyor. Sektöre yeni ürün kazandırmak ve bu ürünü görsel ve işlevsel olarak da iyi bir biçimde tasarlamak önemli” dedi.

ÜRÜNÜMÜZ SEKTÖRDE İLK

LoopKrom’un iç ve dış mekanlarda su gideri olarak kullanıldığını ifade eden Göktebe, “Ürünlerimizi dış mekanlarda sitelerin park ve bahçelerinde su gideri olarak kullanılıyor. Bu giderler genellikle plastikten yapılıyordu.  Bizler bunu kromdan yaptık. Dış mekanlarda kışın araçların geçmesi ile plastik olanları kırılıyor, güneşten yıpranıyor. Kırıldıktan sonra koku yapıyordu. Ancak biz faydalı bir şey olsun diye 1.5 mm kalınlığında paslanmaz kromdan yaptık. Ürünümüz uzun ömürlü olmasından dolayı iç ve dış mekanlarda su gideri olarak kullanılıyor. Kromdan su gideri Türkiye’de ilk biz yaptık. Tasarım belgesini aldık. Patent belgemizde iki aya kadar hazır olacak.  Bu işle uğraşan ustalar ve vatandaşlar ürünümüze yoğun ilgi gösteriyor. Ürünümüzün şu anda iki çeşidini yapıyoruz. Ürün çeşidimizi artırdıktan sonra ürünümüzü yurt içi ve yurtdışında ithal edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ÜRÜNÜMÜZE İLGİDEN OLDUKÇA MEMNUNUZ

İlk olarak geliştirdikleri Krom Kovalı Çamur Sifonu ile büyük ilgi gördüklerini ifade eden Göktebe, “Süt Fabrikalarında, sitelerde, hastanelerde, spor salonlarında, evlerde, villalarda, fabrikalarda, resmi kurumlarda, spor tesislerinde, petrol tesislerinde, bahçelerde ve bankalarda yaygın olarak kullanılmakta ve büyük kolaylık sağlamaktadır. Estetik tasarımı ve farklı ölçü seçenekleri ile tüm banyo ve ıslak zeminlere uyum sağlayan bir çizgiyle ilgi çekiyor” dedi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim