Konya Lokantacılar Odası Başkan Adayı Ahmet Pamuk,  Mevlana Palace Otel’de genel kurul öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi.  Pamuk, esnaflara daha kaliteli hizmet etmek için Lokantacılar Odası başkanlığına aday olduğunu söyledi. 

Seçim çalışmaları boyunca oda üyelerini ziyaret ettiklerini ve üyelerin ilgisinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Pamuk, “Arkadaşlarım ile birlikte adaylığımızı açıklamamızın ardından yoğun bir şekilde saha çalışmaları gerçekleştirerek oda üyelerimize ziyaretler gerçekleştirdik. Oda üyelerimizin şahsımıza ve arkadaşlarımıza göstermiş olduğu ilgiden oldukça memnunuz. İnşallah göreve geldiğimiz andan itibaren meslektaşlarımızın sorunlarını çözmek için çalışmalar gerçekleştireceğiz” dedi

ODAMIZIN SEKTÖR İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUM 

Yaklaşık 40 yıldır sektörün içinde olduğunu ifade eden Ahmet Pamuk, “Konya Lokantacılar Odası Başkanlığı’nın sektör için ne kadar önemli olduğunu çok iyi biliyorum.  Ayrıca gerek odaya üye meslektaşlarımızın, gerek bu sektörden geçimini sağlayan çalışanlarımızın sorunlarının çözümü için yeterince caba sarf edildiğini görmedim. Ben ve ekip arkadaşlarım bunun için adaylığa evet dedik. Esnaflarımızın bize bu görevi verirse canla başla çalışıp onların her zaman yanında olup, sorunlarının çözümü için canla başla çalışıp onların her zaman yanında olup, sorunlarının çözümü için canla başla çalışıp onların her zaman yanında olup, sorunların çözümü için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

KONYA MUTFAĞINI TANITMAK İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Lokantacılık ve etliekmek sektöründe kullanılan ve genelde ana madde olan et ve un fiyatlarının yüksekliği işletmecilere büyük yük getirdiği belirten Ahmet Pamuk, “Biz bu sorunun çözümü için tüm Türkiye’de tanınan ve Konya’da şu anda önemli bir konumda olan et ve et ürünleri imal eden firmalarımızla prensip olarak anlaştık. Bu firmalar ile yönetime geldiğimizde yapacağımız anlaşma ile tüm üyelerimizin bütçelerini oldukça rahatlatacak bir fiyat ile ihtiyaçlarını karşılayacağız. Konya mutfağının tanıtımı, mesleki eğitimlere ağırlık verilmesi esnafımızın hizmet kalitesinin artırılması ve kurumlaşması konusunda gereken çalışmaları yapacağız. Bunun yanı sıra, üyelerimizin sorunlarına tespiti için yine üyelerimiz ile birlikte oluşturacağımız komisyonların çalışmaları ile sorunları belirleyip , bu sorunların çözümü için ilgili kurumlarla görüşüp takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı. Biz “Birlikte Konya’yız” sloganıyla çıktığımız bu yolda “Lokantacı esnafımızın hizmetkârı olmaya talibiz” anlayışıyla göreve talibiz. 17 Ocak’ta yapılacak olan Konya Lokantacılar Odası seçimlerine tüm esnaflarımızı davet ederken, seçimde aday olan tüm arkadaşlarımıza da başarılar diliyoruz. Bu seçimde kaybeden değil, kazanan bir Konya Lokantacılar Esnaf odası olacaktır” dedi. 

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim