Uzun yıllardır mahallesinde hayvancılık ile uğraştığını belirten Çimen, “Ben Seyit Ali Çimen. Sarayönü ilçesi Kuyulusebil Mahallesinde doğdum. Liseyi Konya Endüstri Meslek Lisesinde bitirdim. Görevim nedeniyle uzun süre ayrı kaldığım hayalim ve sevdam olan köyüme emekli olup geri döndüm. 

Köyüme döndükten sonra halkımız ile sürekli olarak kaynaşma içerisinde olduk. Şimdiye kadar istenmeden bile olsa yaşanan bazı aksaklıklar ve ayrıcalıklar tüm mahalle sakinlerimiz arasında bir sorun olmuş. Ben özellikle hizmetimin yanı sıra bu tür ayrıcalıklara, küslüklere, dargınlıklara son vermek için elimden gelen ne varsa yapacağım. Burası bizim köyümüz, mahallemiz. Burada hepimiz bir olmak, birlik olmak, hoşgörü ve saygı içerisinde yaşamak zorundayız. 

Ben köyümün, mahallemin ileri gelenleri ile ilçe idari amirlerimiz ile Kuyulusebil’in yüzünü güldüreceğime inanıyorum. Bu nedenle Mart 2019 Yerel seçimlerinde aday oldum. Yıllardır bir tane Kuyulusebil olduğu unutulan mahallemi hep birlikte yönetmek için, hep birlikte emek vermek için, sırt sırta vermek için, bölüşmek için, tek bir Kuyulusebil olduğu bilinciyle Muhtarlığa adaylığımı koymuş bulunuyorum” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim