Saadet Partisi Konya Karatay Belediye Başkan Adayı Sinan Toprak Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerliyi ziyarette bulundu. Türkiye’de son zamanlarda artan kutuplaşmanın ortadan kalkması için sorunların konuşarak çözülebileceğini dile getiren Saadet Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı SinanToprak, “Dünü görmezden gelerek bugünü kapsamlı bir şekilde değerlendiremeyeceklerini yarını şekillendirecek olan vatandaşlarımıza ve özellikle gençlerimize yaşanabilir ve kucaklaşabilecekleri bir ülke bırakmak zorundayız. Makam ve mevkiler geçicidir” dedi. 

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek seçim sonuçların herkes için hayırlı olmasını diledi. 

MİLLİ VE YERLİ ÇÖZÜMLER GEREKLİ

Belediye Başkanlığı ziyaretlerini tamamlayan Sinan Toprak Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Hasan Hüseyin Uyar’la buluşarak Karatay Kadınlar Pazarı (Melike Hatun Çarşısı) esnafını ziyaret ettiler. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uyar esnafın zor zamanlar yaşadığını, belediye kaynaklarının yüksek oranda reklam ve geri dönüşü olmayan kaynaklara aktarıldığını, yapılan bu tür hizmetlerin esnafa ve vatandaşa katkı sağlayamayacağını, seçilmesi halinde Konya sorunlarına Milli ve yerli çözümler üreteceklerini, emanet edilen mali imkânlara yetim malına sahip çıkar gibi sahip çıkacaklarını ifade etti.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim