7 Haziran Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği Genel Seçimleri'ne adım adım yaklaşılırken, partilerin ve partililerin propaganda çalışmaları da her geçen gün artıyor. 

Özellikle şehrin işlek cadde ve sokakları parti bayrakları ile süsleniyor. 

Ancak Konya'da, Başbakan Ahmet  Davutoğlu'nun Konyalı olmasına rağmen Davutoğlu'nun ön plana çok fazla çıkarılmaması dikkatlerden kaçmıyor. Buna karşılık Türkiye'nin birçok bölgesinde şehirler Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ön planda olduğu çalışmalarla kendini gösteriyor. Bununla da sınırlı kalmayıp, Başbakan Davutoğlu'na destek için kutsal topraklarda bile propaganda çalışmaları yapılıyor. 

Aslen Konyalı olan ve uzun yıllardır Medine'de bulunan iş yerinde altın ticareti yapan Fikret Kartal, üzerinde Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ve AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı'nın fotoğraflarının bulunduğu pankartları iş yerinin önüne astı. Konya'da olmasa da Konya için Türkiye için elinden geleni yapmaya çalıştığını belirten Fikret Kartal, "Kutsal topraklarımız Medine, Türkiye'den ve Konya'dan yüz binlerce misafiri ağırlıyor. Biz de burada Başbakanımız için böyle bir çalışma yapalım istedik. Dualarımızı arzın merkezinden Konya'ya ve tüm Türkiye'ye gönderirken, kutsal topraklarda da bu Konyalılık bilinci ile hareket edip hemşerimizi en kalbi duygularla desteklemenin gayreti içerisinde olduk" ifadelerini kullandı. 

Üzerinde Türkçe "Allah'ım sen Bozkır'ın yağız yiğitlerine güç kuvvet ver. Dualarımız arzın merkezinden Konya'ya ve tüm Türkiye'ye" yazılı olan pankartlar ise, özellikle kutsal topraklara Türkiye'den gidenlerin dikkatini çekiyor. 

FURKAN KEMAL ARSLAN

Editör: TE Bilişim