Hizmet vermeye başladığı günden bu yana düzenlediği turlar ile herkesin beğenisini kazanan Şeh-i Yar Turizm, hizmet kalitesi, deneyimi ve şirket yetkililerinin tüm turlara bizzat eşlik etmesi özelliğiyle helal turizm de tercih edilen şirketlerin başında geliyor. Sektördeki 15 yıllık deneyimlerini Şehr-i Yar Turizm markası ile devam ettiren Adem Bilensarı, Ahmet Kürşat Batur, Veli Kaya, ‘Önceliğimiz hizmet ve dua’ düsturu ile hareket ediyor.

TEK SERMAYEMİZ SAMİMİYETİMİZ!

Çalışmalar hakkında bilgiler veren Firma Kurucu Genel Koordinatörü Ahmet Kürşat Batur, “Sektördeki önceliğimiz sayısal çoğunluk elde etmek değil, örnek ve kaliteli bir hizmet vermek. Bu inancımız ve samimiyetimizle insanlar bizi tercih ediyor. Hamd olsun Hac-Umre, yurt içi turlar ve Kudüs organizasyonlarında iyi bir yere geldik. Çünkü biz özellikle Kudüs ziyaretlerimize gelir odaklı bakmıyoruz. Tüm gruplarımıza turlarda eşlik ediyor, onların heyecanını paylaşıyoruz. Adem Hocamız gerek ilmi gerekse organizasyon tecrübesiyle hac ve umre gruplarına önderlik ediyor. Bu alandaki en baştaki önceliğimiz misafirlerimizin sünnet üzere ibadetlerini yapmalarına vesile olmaktır. Bir aile sıcaklığında samimi bir hizmet ile dualarını kazanabilmektir. Biz, yeme içme ve turistik gezi turları yapmıyoruz. Gerek konaklama gerekse yeme içme konusunda helal hassasiyetimizle Hayata dair kararların alınacağı, tarihten bugünümüze dair derslerin alınacağı farkındalık turizmi yapıyoruz. Tek sermayemiz samimiyetimiz” dedi.

KONYA’NIN KUDÜSE AÇILAN KAPISIYIZ

Kudüs turları hakkında bilgiler veren Adem Bilensarı da, “Kudüs bugün ümmet için en önemli imtihan merkezi konumundadır. Asla sahipsiz bırakmamalıyız. Biz hac-umreye verdiğimiz hassasiyetin aynısını Kudüs’e de veriyoruz. Ve hatta her yıl umreye gelen misafirlerimize bu yıl umreye gelmeyin bu yıl Kudüs’e gidin tavsiyesinde bulunuyoruz. İstanbul’dan sonra en fazla Umre ziyareti yapılan şehir Konya’dır. Ne yazık ki, Kudüs için aynı şeyi söylememiz mümkün değil. Efendimiz S.A.V’in oraya gidin buyurduğu Kudüs bugün yalnızdır. Biz de işte tam burada hassasiyet gösteriyoruz. Bu anlamda Kudüs’e turlar düzenliyoruz. Çünkü bu zamanda Kudüs’te olmanın çok büyük bir anlamım vardır. Bizde yılların hac ve umre deneyimi ile rotamızı Kudüs’e çeviriyor ve Kudüs bağlantılı umre programları düzenliyoruz. Kudüs’e hepimiz sahip çıkmalıyız ve orayı boş bırakmamalıyız. Oraya götürdüğümüz her misafirimizin dualarını kazandığımız gibi nice hayırlı kararlarına da vesile olmuşuzdur. 4 günlük kısa bir programda olsa Herkesin ‘geç kalmışız’ dediği bir etki ile döndüğüne şahit oluyoruz. Buradan tüm Konyalı kardeşlerimize tavsiyemiz en kısa zamanda Kudüs’e mutlaka gitmeleri yönündedir” diye konuştu.

Kudüs programlarını da umrede olduğu gibi aracı başka acentalar üzerinden değil bizzat kendilerinin organize ettiklerinin altını çizen Adem Bilansarı, “15 yıldır edindiğimiz İstanbul tecrübesini ve kalitesini Konya’da devam ettiriyoruz. Misafirlerimizi emaneten göndermiyoruz,  kendimizin de başında bulunduğu ve bizzat hizmet verdiğimiz Şehr-i Yar Turizm olarak Kudüs’e götürüyoruz. Konya’dan Kudüs’e gitmek isteyen bir misafirimiz artık İstanbul’da acenta aramak zorunda değil. Bize ulaşabilir” ifadelerini kullandı. 

KUDÜS BAĞLANTILI UMRE PROGRAMI

Sömestr Tatili’ne özel bir Kudüs bağlantılı umre programı düzenleyeceklerini dile getiren Adem Bilensarı, “Çocuklarımızın da tatil olduğu Sömestr döneminde ailecek katılabilinecek bir Kudüs bağlantılı umre programı düzenliyoruz. 3 gece Kudüs’te kalınacak. Ardından 11 gece Mekke ve 3 gece Medine şeklinde 18 gün olarak turumuz tamamlanacak. İslam Alemi’nin 3 mukaddes şehrini ve mescidini tek tur ile ziyaret etmiş olacağız” diye konuştu.

‘Neden Kudüs’ sorusunun cevabını veren Adem Bilensarı, “İnsanlar Kudüs’ün ehemmiyetini unutmuş durumda. Bu soruya karşılık şu soruları sormak lazım, ‘Miraç neden direk Mekke’den değil de Kudüs’ten. Rabbimiz aslında bu sorunun cevabını vermiş. Miraç’ın basamağı olması sebebiyle kulluğun yükseliş yeri de Kudüs’tür. Bir Müslüman olarak Gerek ümmetin neden bu halde olduğu gerekse Kudüs nasıl bu hale gelmiş ve Kudüs’ün kurtuluşu için ben neler yapabilirim sorularının cevabını yerinde görüp idrak etmek ve farkında olamadığımız bir çok konunun farkına varıp kararlı bir dönüş için Kudüs diyoruz. Filistinli kardeşlerimizle Mescid-i Aksa’da bir araya gelmemizin bir anlamı var. Bu ancak orada hissedilebilecek bir duygu. Daha nice duyguların yaşandığı ve bambaşka bir gönülle dönülen bir yer Kudüs. Oraya her yıl 4,5 milyon Hristiyan gidiyor. Müslüman sayısı ise 40 bin. Bu çok utanç verici bir rakam. Bugün bir futbol müsabakasına bile 50 bin insanımız katılıyor. Fakat Kudüs’e yıllık 40 bin Müslüman anca gidiyor. Biz orayı sahipsiz bırakırsak Allah bunun hesabını bizden sorar. İnsanlarımızda yanlış düşünceler var. Özellikle güvenlik problemi ile ilgili sorular soruluyor. Söylentiler çıkıyor ‘Oraya giden umreye gidemez, vize alamaz’ diye. Asla böyle bir şey yok. Biz Umre şirketiyiz. Böyle bir durum olsa biz umreye gidemeyiz. Kudüs ile ilgili her türlü sorularınızı cevaplamak adına tüm misafirlerimizi ofisimize davet ediyoruz” dedi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim