150 katılımcı ile gerçekleştirilen toplantıya merkez birimlerle birlikte; otomotiv, akaryakıt, tuz, enerji ve taşıt muayene şirketleri çalışanları katıldılar. Açılış töreni ile başlayan büyük buluşma, icra kurulu üyelerinin görev alanlarına yönelik sunumları ile devam etti. Ardından 2018 yılında grup genelinde gerçekleştirilen Atık Pil Toplama Yarışması’nın ödül töreni gerçekleştirildi. Yarışmada birinci olan Koyuncu Taşıt Muayene ve ikinci olan Koyuncu Tuz yetkililerine ödülleri takdim edildi. Daha sonra ise şirket çalıştaylarına geçildi.

İBRAHİM KOYUNCU: ODAĞIMIZDA İNSAN VAR

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Koyuncu Grup İcra Kurulu Başkanı İbrahim Koyuncu, yaklaşık 2 yıl önce başlattıkları kurumsal dönüşüm sürecinde çok önemli dömeçleri geride bıraktıklarını belirterek şu açıklamaları yaptı: “Kurumumuzun gelişimi için verimli ve sürdürülebilir bir Yönetim Sistemi oluşturduk. Geleceğimizi birlikte planladık ve bu gelişimi sağlamak için çıktığımız yolda, asla ödün vermememiz gereken temel değerlerimizi belirledik. Elbette ki bunların hepsi çok çok önemli değerler. Fakat özellikle ‘mutlu paydaşlar’ dediğimiz değerimizden bahsetmek istiyorum. Mutlu müşteriler, mutlu çalışanlar, mutlu hissedarlar, mutlu tedarikçiler ve mutlu sosyal çevre önceliklerimizdir. Bu dönüşümü gerçekleştirirken teknolojiden eğitime farklı konularda yatırımlarımızı yapmaya devam ediyoruz ancak temel odağımız insana yatırımdır. 2018 yılında finanstan insan kaynaklarına pek çok alanda personel eğitimleri gerçekleştirdik. 2019 yılında da bu eğitimlerimiz sürecek. Öğrenmeyi ve gelişimi seven, özgüveni yüksek bireylerden oluşan bir takımın başarıya ulaşmasının önünde hiçbir engelin olamayacağına inancım sonsuz.”

ŞİRKET ÇALIŞTAYLARI İLE STRATEJİK HEDEFLER DEĞERLENDİRİLDİ

Tuz üretimi, akaryakıt, otomotiv, enerji, taşıt muayene ve savunma sanayi sektörlerinde faaliyet gösteren Koyuncu Grup, merkez birimlerin ve şirketlerin 2019 yılı için belirlenen stratejik hedeflerinin sunulması için şirketler özelinde çalıştaylar da gerçekleştirdi. Bu çalıştaylarda aynı zamanda şirketlerin insan kaynakları, muhasebe, finans, satış, satış sonrası hizmetler, üretim gibi tüm birimlerinin 2018 yılındaki hedefleri ve faaliyetlerini değerlendirerek 2019 yılında gerçekleştirmek istedikleri hedefleri masaya yatırdılar. Çalışanların da katılımıyla interaktif bir şekilde gerçekleştirilen çalıştaylar oldukça verimli geçti.

DOĞAÇLAMA TİYATRO İLE EĞLENCELİ MOTİVASYON ETKİNLİĞİ

Toplantının akşamki bölümünde ise çok keyifli ve unutulmaz bir motivasyon etkinliği gerçekleştirildi. Doğaçlama Tiyatro sanatının ilk gruplarından olan Yersiz Oyuncular Tiyatrosu, Koyuncu Grup çalışanlarının katılımıyla harika bir gösteri sergileyerek tüm katılımcılara keyifli ve kahkaha dolu anlar yaşattılar.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim