TNT Ekspres ve Konya Ticaret Odası ortak işbirliğinde gerçekleştirilen projenin ilk etabında Konya’yı tüm dünyaya tanıtmak için özel bir broşür hazırlandı. Konya Bölgesi’ni tüm dünyaya tanıtmak isteyen TNT, yurtdışındaki alıcıların bu bölgeyi yakından incelemeleri için özel olarak hazırlanan kitap ayracı şeklindeki tanıtım broşürünü yapılan gönderiler ile birlikte yollamaları için müşterilerine hediye ederek bölgenin tanıtımına yardımcı olacak. TNT Ekspres, özel olarak hazırladıkları broşür ile birlikte yurtdışındaki müşterilere hem bölgeyi yakından tanıma fırsatı hem de buradan alacakları ürünlerini bölgedeki yatırım imkânları ile birlikte öğrenme şansı sunuyor.
KİTAP AYRAÇLARIYLA TANITILACAK
TNT Ekspres önce Adana bölgesini, ardından Denizli bölgesini kitap ayraçları ile tanıttı. Şimdi de Konya’nın tarihi, doğal güzellikleri, turizmi, ekonomisi, sanayisi ve lojistik yatırımları gibi tüm özelliklerini dünyaya tanıtmayı amaçlıyor. Kitap ayracı şeklinde hazırlanan tanıtım broşürü sayesinde TNT Ekspres müşterileri, Konya’nın tarihte ev sahipliği yaptığı büyük medeniyetlerden UNESCO Dünya Mirası Listesi’nde bulunan Çatalhöyük’e, Konya’daki tarım makineleri ve otomotiv sanayinden şehrin simgesi haline gelmiş Mevlana’ya kadar pek çok bilgiyi inceleme fırsatı bulacak.
TNT HAKKINDA?
TNT Hakkında: TNT, dünya çapında şirketlere ve tüketicilere ekspres gönderileri için çok geniş bir yelpazede hizmet sunuyor. TNT, 200’den fazla ülkede yaklaşık 83,000 çalışanıyla faaliyet gösteriyor ve haftada 4,7 milyon doküman, paket ve kargo taşıyor. TNT Express, 30,000 kara aracı, 50 uçağı ve 2600 operasyon merkezi ile Avrupa, Çin, Güney Amerika, Asya Pasifik ve Orta Doğu’da hava ve karayolu ağları ile operasyonlarını gerçekleştiriyor. Şirket 2010 yılında 7,053 milyar Euro ciro yaptı. Sosyal sorumluluk anlayışı çerçevesinde Birleşmiş Milletler Dünya Gıda Programı ve Birleşmiş Milletler Çevre Programı’yla işbirliği yapan TNT, dünya çapında açlık ve çevre kirliliğine karşı mücadeleye katkıda bulunuyor. Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi’nde yer alan bütün şirketler arasında 2010 yılında en yüksek puanı yine TNT’nin alması çalışmalarının takdir edildiğine dair bir gösterge oluşturuyor. TNT hakkında ayrıntılı bilgi için lütfen internet sitesini ziyaret edin.
HABER MERKEZİ
Editör: TE Bilişim