Konya’nın tanınmış spor, sanayici ve işadamlarından Konyaspor’un eski yöneticilerinden ve Konyaspor eski yöneticilerinden Saraylı Madeni Eşya’nın Sahibi Zeki Çimen’in oğlu Hasan, hayatını Gülşen Ülküer ile Mustafa Bayar’ın kızları Şevval ile birleştirdi. 

Konyalı sanayicileri, işadamlarını, spor camiasının önde gelen isimlerini, kamu yöneticileri, bürokratlar ve STK temsilcilerini bir araya getiren düğün, İkonia Garden Düğün ve Kongre Merkezi’nde yapıldı. 

Düzenlenen düğün törenine Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Adayı Uğur İbrahim Altay,  Meram Belediye Başkan Adayı Mustafa Kavuş, AK Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Hasan Kılca, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, KTO Başkanı Selçuk Öztürk, KSO Başkanı Memiş Kütükcü, Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Tahir Büyükhelvacıgil, Konya İl Jandarma Komutanı Ercan Yaşin, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Murat Koru, işadamları sanayiciler, spor adamları ile çok sayıda davetli katıldı.

Gülşen Ülküer, Mustafa Bayar ve Fatma- Zeki Çimen çiftinin ev sahibi olarak davetlileri kapıda karşıladığı düğün merasiminde genç çift salona alkışlar eşliğinde girdi. düzenlenen nikah merasiminde ömür boyu sürecek bir birliktelik için ‘evet’ diyen genç çiftin nikahını, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Konya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay kıydı. Çiftin nikah şahitlerinden biri ise AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı oldu. Gerçekleşen düğünde misafirlere Geleneksel Konya Pilavının ikram edildiği düğün merasiminde aileler davetlerine icabet eden misafirleriyle yakından ilgilenerek mutluluklarını onlarla paylaştı. Yenigün Gazetesi olarak Şevval ve Hasan çiftine kurdukları yuvada bir ömür boyu mutlu olmalarını diler, ailelerini de tebrik ederiz. 

İBRAHİM BÜYÜKHARBUT 

Editör: TE Bilişim