24 Kasım'da AK Partilileri taşıyan minibüsle otomobilin çarpışması sonucu yaralanan ve tedavisi sonrası taburcu edilen AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Ali Özbuğday, evinde rahatsızlanmasının ardından kaldırıldığı hastanede Hakk’ın rahmetine kavuştu. Alınan bilgiye göre, Özbuğday,  Meram'daki  evinde fenalaşınca yakınları, 112 Acil Servis ekiplerinden yardım istedi. Ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Özbuğday, müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. 34 Yaşında vefat eden ve 2 erkek çocuk babası olan Genç MUSİAD eski Başkanı ve AK Parti İl Başkan Yardımcısı Av. Mehmet Ali Özbuğday’ın cenaze namazı, Cuma namazının ardından kılınarak Uluırmak Mezarlığı’na defnedildi. 

CENAZESİNİ AMCASI, İL ESKİ MÜFTÜ ŞÜKRÜ ÖZBUĞDAY KILDIRDI

Cenaze namazını Merhum Mehmet Ali Özbuğday’ın amcası, Konya eski Müftüsü Şükrü Özbuğday kıldırdı. Şükrü Özbuğday, dua ederken gözyaşlarını tutamadı.Cenazeye ise eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, AK Parti Milletvekili Halil Etyemez, Vali Yakup Canbolat, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, İlçe Belediye Başkanları, AGD Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Korkmaz, AGD Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ, Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükcü, Genç MUSİAD Şube Başkanı Kadir Başaran, Genç MÜSİAD Konya Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, STK temsilcileri, oda başkanları ve Özbuğday'ın çok sayıda yakını ve seveni katıldı.  

KONYA ÖNEMLİ BİR İNSANINI KAYBETTİ

Konya’nın önemli bir insanı kaybettiğini dile getiren Sınav Eğitim Kurumları Müdürü Muhammet Yavuz Gürbüzer, Mehmet Ali Özbuğday’ın kendilerinin öğrencisi olduğunu sözlerine ekleyerek, “Mehmet Ali Özbuğday kardeşimizin vefatını üzüntü ile öğrendik. 2 ay önce geçirdiği trafik kazası sonrası rabbimin şifası ile tekrar hayata döndüğünü düşünmüştük. Ancak böyle bir haber bizi gerçekten derinden üzdü. Enderun Lisesinden 2002 yılında mezun olan kardeşimiz hem öğrenciliği, hem insanlığı, hem hafızlığı ile gençlerimizin model aldığı bir insandı. Konya’mız, ülkemiz ileriye dönük geleceğe adım atan bu milletin evlatlarına örnek olacak bir insanını kaybetti” diye konuştu. 

KAZA, 24 KASIM’DA GERÇEKLEŞMİŞTİ

24 Kasım'da gerçekleşen kaza; Konya-Seydişehir karayolu Krom Kavşağı'nda meydana gelmiş ve Ayşe Koçak idaresindeki 42 FHP 62 plakalı otomobil ile AK Partilileri  taşıyan Süleyman Ökmen yönetimindeki 42 AK 020 plakalı minibüs çarpışmıştı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs devrilmiş ve sürücülerle minibüste bulunan 24. Dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Özbuğday ve partililer Mustafa Gönüllü, Gülfem Yavuz Arı, Necati Sametoğlu, Vesile Esra Aldur ile kızı Ayşe Naz Aldur yaralanmıştı. 

HÜSEYİN MENEKŞE 

Editör: TE Bilişim