Genel Müdür  Kadir Büyükkara, "İş Sağlığı ve Güvenliği konularında yapılmış olan yeni uygulamalar, yatırımlar ve iyileştirmelerin yanı sıra, kadrolu ve alt-işveren dahil tüm fabrika çalışanlarımızın ISG konularında bilinçlendirmeleri amacıyla yapılan yoğun eğitim ve geliştirme programlarının etkisi ve özellikle siz çalışan personellerimizin ekip olarak el ele vermesi sonucunda; Çimento endüstrisi içinde yapılan İş Sağlığı Güvenliği araştırmasında Konya Çimento, sektör ortalamasının çok üzerinde puan alarak üç yıldız ödülüne layık görülmesinin derin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. İnsan her şeyi arzu ettikçe ve en önemlisi istedikçe, azmettikçe bazı şeylerin üstesinden geliyor. Bu sonucu gelinceye kadar bir altyapı, hazırlık ve bilinç gerekiyor. Biliyoruz ki iş sağlığı ve güvenliği sizlerin evlerinize, ailelerinize her daim sağlıklı dönebilmeniz için gerçekleştirdiğimiz faaliyetler bütünüdür. İş Sağlığı ve Güvenliği bağlamında göstermiş olduğunuz hassasiyetin ve dikkatin artarak devam edeceğine olan sarsılmaz inancımızla hepinize teşekkür ederken, nice kazasız yıllar temennisinde bulunuyorum. Ayrıca bu başarılı sonucun gelecek günlerde daha fazla sorumluluk getirdiğini, bu nedenle daha özenli bir çalışma ortamının sürdürülmesi gerektiğine inanıyorum" dedi. 

Büyükkara, günün anısına Fabrika Müdürümüz Emin Korkut’a plaket sunarken, yapılan çekişle 3 mavi yaka personeline altın hediye etti.

Büyükkara,  "İnsan kaynakları, Çevre ve İş Sağlığı Güvenliği uygulamalarıyla Avrupa Birliği’ne en hazır sektör olan çimento sektörü ve Konya Çimento kurumsal kimliği ile çalışanlarına ve ailelerine verdiği önemle bir kez daha örnek oldu. Bu itibarla, Konya Çimento Sanayi A.Ş. olarak tüm çalışanlara ve ailelerine kazasız günler dileriz" ifadelerini kullandı. 

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim