KONTİMDER hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Osman Başaran, sektörel birliktelik için yola çıktıklarını belirterek, eğitimle ilgili projelerinin olduğunu ifade etti. Başaran, "Amacımız, üyeler arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamanın yanında, sektör yararına bilimsel çalışmalar yapmak. Tüketici memnuniyetine ön planda tutarak, ticari ve sosyal ahlak kurallarına uygun hareket etmek" diye konuştu. 

Konya Valisi Muammer Erol, üretimin temel olduğunu vurgulayarak, Konya'nın önünde önemli fırsatlar olduğuna dikkat çekti.  Vali Muammer Erol, "Önümüzdeki 5 yıl, geçen 10 yılı katlayabilecek imkânlar var. Derneklerin başarısı, ürettiği projeler ve yeni firmaların ortaya çıkması ile ölçülüyor. Her dönem yeni kişilere görev ve sorumluluk verilerek, yetiştirmek gerekiyor. Derneğinizin hayırlı olmasını ve başarılar diliyorum" diye konuştu. 

Ziyarete, KONTİMDER Yönetim Kurulu Üyeleri, Barış Özcan, Cüneyt Tat, Mustafa İbalı, Hüseyin Uslu, Dr. Emrullah C. Işık, Hızır Korkmaz ve Necip Işık katıldı. 

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim