Kongaz Bayileri Alanya Bera Otel’dedüzenlenen programda bir araya geldi. Kongaz’ın yeni yatırımları,  kısa ve uzun dönem projeleri hakkında bilgiverilen toplantıda bayiler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

Programda konuşma yapan Kongaz Genel MüdürüOsman Keleş Kongaz’ın bugünlere gelmesinde, Konya’dan sonra Akdeniz bölgesineaçılmasında bayilerinin büyük destek ve fedakarlıklarını gördüklerinibelirterek, bayilerinin yaptığı gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür etti.Keleş konuşmasında Kongaz’ın yatırımları hakkında bilgi vererek şunlarısöyledi: “1993 yılında tüp dolum tesisi olarak kurulan tesisimiz kurulduğugünden bu tarafa yoluna emin adımlarla devam etmektedir. Faaliyet alanımızdasadece rakiplerimizden daha iyi olmanın yetmeyeceğini biliyoruz. Kendimizi aşarak,rekabetçi ve yenilikçi hizmetler göstermeye devam edeceğiz. Bayilerimizle yaz,kış demeden her gün binlerce eve tüp götürüyoruz, binlerce araca otogazsağlıyoruz. Sektörümüzde tüketicilerin tercih ettiği ilk marka olma yolundaemin adımlarla ilerliyor ve bu güvene layık olmaya çalışıyoruz. Yerel markadanulusal marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Kongaz’ın güven dolutüpleri Anadolu’nun her tarafında büyük ilgi görmektedir. Ulaşamadığımız,hizmet götüremediğimiz yörelerimizden devamlı talepler almaktayız. Kongaz bunoktaya geldiyse dolum tesisinde çalışanımızdan, ofiste çalışanarkadaşlarımızdan, tüketiciye son hizmeti götüren bayilerimize kadar herkesinbüyük katkısı olmuştur. Bütün bayilerimizi Kongaz ailesinin bir parçası olarakgörüyoruz. Kongaz’ın yatırımları ile bayilerimizde bizimle beraberbüyüyecektir. Tüm bayilerimize gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim”diye konuştu.

Kongaz A.Ş. Satış ve Pazarlama Müdürü ZekiDeveci de yaptığı konuşmada şirketin gelecek hedeflerini ve stratejilerinianlattı. Deveci sektörde hizmet veren oyuncu sayısının azaldığını, bundandolayı da yoğun bayilik talepleri aldıklarını ancak bayilik verirken seçicidavranacaklarını belirtti. Bayilik taleplerinde bayinin finansal durumu, satışpotansiyeli ve sektördeki geçmişi göz önünde bulundurularakdeğerlendirileceğini vurguladı. Toplantı sonunda pasta kesildi ve bayiler müzikeşliğinde gönüllerince eğlendiler.

HABER MERKEZİ


Editör: TE Bilişim