KONSİAD Başkan Vekili Mustafa Büyükdede, fuarın Konya ve aynı zamanda da ülkenin kalkınmasına katkı sağlayacağını ifade etti 

Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneği (KONSİAD) Mirza Travel Group'un ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği KONEXPO ile ilgili dün Dedeman Konya Oteli'nde kahvaltılı basın toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, Ticaret Borsası Başkanı Hüseyin Çevik, Mirza Travel Group Genel Müdür Yardımcısı Esra Nur Öğütcüoğlu, Mirza Travel Group Satış ve Pazarlama Müdürü Adife Tülay Yıldız ve çok sayıda davetli katıldı.

KONYA'YA DEĞER KATACAK PROJE

KONSİAD olarak Konya ve bölgenin aynı zamanda da ülkenin kalkınmasında iş adamlarına öncülük ederek bölge insanının ve çevrenin gelişmesine katkıda bulunmayı amaçladıklarını ifade eden KONSİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Büyükdede, "KONEXPO bu amaçlarımızı gerçekleştirme yolunda lokomotif bir faaliyet olarak yer almıştır. KONEXPO fuar etkinliğini tanıtım amaçlı basın toplantılarını Konya'mızda başlatarak vitrine çıkarmış ve başarılı bir performansla 2012 ve 2013 yıllarında büyük bir katılımla gerçekleştirmiş bulunmaktayız" diye konuşurken Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na desteklerinden ötürü teşekkür etti.

KONEXPO FUAR ETKİNLİĞİNE DÖNÜŞECEK

Hedeflerinin KONEXPO için bir fuar konseptine dönüşmesi olduğunun altını çizen Büyükdede, "2015 KONEXPO artık fuar alanlarına taşınarak yerini almaya başlamıştır. 10-13 Eylül 2015 tarihleri arasında Sayın Başbakanımız ve Bakanlarımızın katılımı ile Dünya Ticaret Merkezi 11. Holde büyük bir alanda ilk temsil kabiliyetini ortaya koyacaktır. Burada amacımız Konyalı ve kendisini Konyalı hisseden her firmamızı ağırlamak ve onurlandırmaktır. Çok çeşitli firmalarımız ve kamu kurumlarımızın bizlere destek vermesi bu azim ve gayretimizin artırılmasında tam bir güç birliği sağlayacaktır. İstanbul'da yaşayan Konyalılar olarak gelişen teknoloji ve diğer uygulamaların Konya Sanayisi ve Ticaretine katkısı anlamında üzerimize düşen görevi layıkıyla yapmaya, paylaşmaya, birlikten güç doğar anlamında desteklemeye, eğitimler vermeye KONSİAD olarak hazır olduğumuzu da belirtmek isterim" ifadelerini kullandı. KONEXPO ana sponsorluğunu üstlenen Mirza Travel Group'a da ayrıca teşekkür eden Büyükdede sözü Mirza Travel Group adına Esra Nur Öğütcüoğlu'na bıraktı.

Mirza Travel Group adına toplantıya katılan Genel Müdür Yardımcısı Esra Nur Öğütcüoğlu böyle bir organizasyona ana sponsorluk yapmanın kendileri için bir onur olduğunu belirtirken, "Mirza Travel Group ailesi olarak, kurumsal kimlikle beraber turizm sektöründe müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Mirza turizm olarak başladığımız bu yolculukta amatör ruhumuzu hiç kaybetmeden kendimizi geliştirmeyi ve sektörün lideri olan firmalar arasında yer almayı başardık, büyümeye de aynı hızla devam etmekteyiz"diye sözlerine ekledi. Konuşmasının devamında KONEXPO ile ilgili ise Öğütcüoğlu, "Böyle alanlarda sektöre dair kaliteli etkinliklerin varlığını hissetmek ve bilmek bize derin bir mutluluk veriyor. Bu bağlamda da sanayimizin ve kültürümüzün harmanlandığı, vatandaşlarımızın birlik ve beraberlikle kenetlendikleri KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliğinin ana sponsoru olmanın haklı gururunu yaşıyoruz" diye belirtti. Mirza Travel Group Genel Müdür Yardımcısı Esri Nur Öğütcüoğlu son olarak, "Hizmet anlayışımızın temelini oluşturan bütünleştirme ve bir araya getirme prensiplerinden yola çıkarak, bu yıl da sektöründe öncü sanayici ve iş adamlarını aynı platform altında birleştiren KONSİAD'a teşekkür ediyoruz. Ana sponsor olarak katkıda bulunacağımız ve davetli olmaktan her zaman onur duyacağımız KONEXPO 2015 Fuarı'nın herkes için hayırlara vesile olmasını temenni ederiz" dedi.

BEDRİ CAN ÖZBEY

Editör: TE Bilişim