KOMÜT’te önceki gün yapılan olağanüstü genel kurulun ardından yönetimde değişiklik yapıldı. KOMÜT’ün başkanlığına ise Adem Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut seçildi

Kısa adı KOMÜT olan Konya’daki müteahhitleri tek çatı altında toplamayı amaçlayan Konya Müteahhitler Birliği’nde önceki gün yapılan olağanüstü genel kurulla birlikte yönetim yeniden şekillendi. KOMÜT Başkanlığı’na Adem Bulut İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Adem Bulut seçilirken, yönetim kurulu şu şekilde oluştu:

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Adem Bulut, Hasan Dağlı, Ali Kamacı, Furkan Özboyacı, Necip Taşpınar, Mehmet Eryılmaz,

Seviban Kuşyılmaz, Halil Köseoğlu, Osman Derin, Muhammed Küçükyaman, Ferit Baktemur.

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

Bekir Serin, Osman Kanberoğlu, Hacı Üzüm, Harun Aydın, Kadir Demir, Mustafa  Alptekin, Ali Can, Muhammed İkbal Kavalcı, Hüseyin Tekin, Kasım Dür, Kazım Uysal.

Denetim Kurulu Asil Üyeliği’ne Nejdet Fidan ve Hasan Özdemir; Denetim Kurulu Yedek Üyeliği’ne de Rahim Bulduk ve Kemal Tanır geldi.

AHİLİK ÖNCELİK OLACAK, KOMÜT KONUŞULACAK

KOMÜT’ün yeni Başkanı Adem Bulut, KOMÜT çatısı altında bugüne kadar hizmet veren tüm başkan ve yöneticilere teşekkür etti. Yeni dönemin üyelere hayırlı olması temennisinde bulunan KOMÜT Başkanı Adem Bulut, “Gösterilen teveccüh ve verilen desteğe layık bir çalışma yürütüp, sektörümüzün ihtiyaç duyduğu paylaşım, dayanışma, çözüm üretme konularında hep birlikte gayretli bir şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Yeni dönem, çalışmaların daha farklı, yeni projelerin üretildiği ve hizmetleri ile KOMÜT’ün konuşulduğu bir dönem olacak. Üyeler arası işbirliğini daha güçlü kılmaya dönük çalışmalarımız olacak. Ahilik olgusunu canlı tutmak için bu birlikteliği çok önemsiyoruz. Dernekçilik elbette ki bir gönül işidir. Bizler de tecrübelerimiz ve birikimlerimizin bizlere verdiği güç ve cesaretle taşın altına elimizi koyarak yola çıkıyoruz. Daha ilkeli, tarafsız, tecrübeli kadro ile mesleki dayanışmanın hızlandırılması için gayret göstereceğiz. Yönetim kurulumuz ve siz değerli üyelerimizin destekleriyle daha aktif, daha çok söz sahibi, daha çok danışılan bir hale bürüneceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. KOMÜT olarak sektörümüzün sorunları ve beklentilerini hızlı bir şekilde çözüme kavuşturabilmek için ortaya koyacağımız çaba, kısa bir süre içerisinde herkes tarafından görülecektir. Ülkemizin inşaat sektörünün yaşadığı bu zor günlerde inşaatlarına ara vermeden müteahhitlik görevlerine devam eden nitelikli, tecrübeli meslektaşlarımıza her yönü ile gayretli ve aktif bir yeni yönetim ve hizmet anlayışı ile Konya’da  dikkat çeken sivil toplum kuruluşu olacağını şimdiden belirtmek isterim. Üyelerimize, yönetim kurulu üyelerine ve bizleri bu göreve layık görenlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim