Ziyarette konuşan Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, “Hem sosyal, hem de fiziki belediyecilikte başarılı çalışmalarına şahit olduğumuz Uğur İbrahim Altay’ı tebrik ediyor, 31 Mart seçimlerinin Konya için bir dönüm noktası olacağına inanıyoruz. Ülke olarak ekonomik anlamda zor bir süreç içerisindeyiz. Yaşanan ekonomik sıkıntılar sektörümüzü de doğrudan etkilemektedir. Bu zorlu süreci de el birliğiyle aşma gayretindeyiz” dedi. 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, “Hepimizin ortak paydası Konya’dır. Herkes kendi alanında şehre hizmet etmek için elinden gelen gayreti gösteriyor. Konya medyası da her zaman olduğu gibi üstün bir gayretle vazifesini yerine getirmeye çalışıyor. Medyayı da doğrudan etkileyen bu sürecin en kısa sürede sonuçlanmasını umuyorum” diye konuştu. 

Ziyaretin sonunda Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir’in, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay’a hediye takdimi ve hatıra fotoğrafıyla son buldu. 

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim