Samimi sohbet ortamında geçen ziyarette Başkan Karaçanta, Başkan Özgüven’e Ereğli Karslılar Derneği’ne ve Sarıkamış Şehitleri Yürüyüşü’ne verdiği destekler için teşekkür etti. Ziyaret Başkanların karşılıklı hediye takdimleriyle sona erdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özgüven, “Kars Belediye Başkanımız Sayın Murtaza Karaçanta’yı misafir ettiğimiz için mutlu olduk. Bu nazik ziyaretleri için kendilerine ve Karslılar Derneği’mize teşekkür ediyorum. Tarihimizde önemli bir yer tutan ve toplumu derinden etkileyen Sarıkamış olayı, günümüzde bile içimizi acıtan bir olaydır. O nedenle Kars bizim için ayrı bir değere sahiptir. Bu vesileyle Sarıkamış şehitlerimizi hürmetle ve minnetle anıyorum. Tekrardan Kars Belediye Başkanımıza, Ereğli Karslılar Derneğimize ziyaretleri için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta ise, “Ereğli’de olmaktan dolayı çok mutluyuz. Bu şirin ilçemizde başarılı hizmetler gerçekleştiren Belediye Başkanımız Özkan Özgüven Bey’i ziyaret etmek istedik. Son derece samimi ve sıcak bir karşılama ile bizleri misafir ettikleri için, Ereğli Karslılar Derneği’mize verdiği ve Sarıkamış Şehitleri Yürüyüşü’ne verdiği destekler için Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim