Konya'da kar yağışının vatandaşları ve trafiği olumsuz etkilememesi için Karatay Belediyesi ekipleri karla mücadeleyi aralıksız sürdürüyor.

Konya'da etkili olan kar yağışı, Karatay'da da birçok cadde ve sokağı karla kapladı. Karatay Belediyesi karla mücadele ekipleri; araçların ve vatandaşların yağıştan etkilenmemesi için anında müdahale gerçekleştiriyor. Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri mahallelerde kar küreme çalışmaları devam ediyor. Hazırda bekleyen belediye ekipleri, mahallelerde yerinde incelemeler ve müdahaleler yaparak, vatandaşlardan gelen ihbarları da değerlendirerek çalışmalar gerçekleştiriyor. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, "Yerel yönetimler olarak yaşanabilecek olumsuzlukları ortadan kaldırmak için her türlü müdahaleyi yapıyoruz" dedi. Başkan Hançerli, kış mevsiminde yaşanılabilecek olumsuzlukları önlemek için;  küremeli tuz solüsyon aracı, solüsyon aracı,  greyder,  büyük kepçe, bekoloder kepçe ve mini kepçe olmak üzere farklı iş makineleriyle ekiplerinin hazır olduğunu vurguladı.  Karatay'da herhangi bir problem yaşanmayacağını kaydeden Başkan Mehmet Hançerli, günlük hayatın kar yağışından olumsuz etkilenmemesi, yolların sürekli işlerliğinin sağlanması ve yaşanabilecek sorunları ortadan kaldırmak amacı ile şehir merkezinde ve merkeze uzak mahallelerde gerçekleşen çalışmaların hummalı bir şekilde devam edeceğini sözlerine ekledi. 

Karatay Belediyesi karla mücadele ekiplerinin olağanüstü gayret gösterdiğine dikkat çeken Başkan Mehmet Hançerli, "Bu soğuk havada büyük bir özveriyle çalışan karla mücadele ekibimize teşekkür ediyorum. İnsanın olduğu her yere hizmeti götürdük. Vatandaşlarımızın mağdur olmasın diye gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim