Büyük Birlik Partisi (BBP) Karatay Belediye Başkan Adayı Kazım Birtane seçim çalışmalarını sürdürüyor. BBP Karatay Belediye Başkan Adayı Kazım Birtane, BBP Karatay Belediyesi Meclis Üyesi Adayları İsmail Ak, Eyüp Bahçeci ve Adil Işık Yenigün Gazetesine ziyarette bulundu. Ziyarette BBP heyetini Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan ve Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdullah Akif Solak ağırladı. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan ve Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Abdullah Akif Solak, BBP Karatay Belediye Başkanı Kazım Birtane ve BBP heyetine çalışmalarında başarılar diledi.

‘SAHADA ŞAHSIMIZA VE PARTİMİZE BÜYÜK BİR TEVECCÜH VAR’

31 Mart seçimlerine yönelik çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerine dikkat çeken Büyük Birlik Partisi Karatay Belediye Başkan Adayı Kazım Birtane, “Büyük Birlik Partisi olarak 31 Mart seçimlerinde adaylarımız ile birlikte yoğun şekilde İl Başkanlığımızın verdiği görevler doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyor. Büyük Birlik Partisi’nin amblemi seçim sandıklarında oy pusulalarında vardır. Büyük Birlik Partisi sevdalıları, hizmet bekleyen insanlarımız inşallah o gün amblemimize oylarını basmak suretiyle bizi ileri taşıyacaklar ve özledikleri yönetimleri de kavuşacaklardır. Belediye Meclis üyeliklerinin tamamında seçimlere giriyoruz. Özellikle seçim bölgemiz Karatay’da mahallerinde, semt Pazarlarında, parklarında vatandaşlarımız ile bir araya gelerek yoğun bir seçim çalışması yürütüyoruz. Sahada şahsımıza ve partimize büyük bir teveccüh var. Vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği ilgi ve alaka çalışma azmimizi artırıyor. Büyük Birlik Partisi vatandaşın gönlünde yer alıyor. Büyük Birlik Partisi 31 Mart seçimlerinde toplum tarafından sevilen ve alanlarında başarılı isimleri çıkararak, bu seçimde vatandaşların alternatifi olmuştur” ifadelerini kullandı.

‘KARATAY’IMIZIN EKSİKLERİ ÇOK İYİ BİLİYORUZ’

Karatay’ın eksiklerini çok iyi bildiklerini ifade eden Birtane, “Bizler vatandaşlarımıza Karatay’ımızda Güler yüzlü Belediyeciliği taahhüt ediyoruz.  Gençliğimizi ortaya koyuyoruz. Genç, dinamik ve güler yüzlü belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın istekleri zaman kapısını çaldıklarında karşılarında görebilecekleri dertlerini dinleyecek bir belediye başkanlığı sözü veriyoruz.  Karatay’ımızın eksikleri çok iyi biliyoruz. Uzun süre Karatay için neler yapabileceğimizi üzerine çalıştık. Göreve geldiğimiz an itibariyle sahada vatandaşlarımız ile sık sık bir araya gelerek Karatay’ımızı yeniden inşa edeceğiz. Karatay’ımıza sosyal ve kültürel alanların oluşmasına katkı sağlayacağız. Karatay’ımıza cazibe projeler kazandıracağız. Karatay’da yaşayan vatandaşlarımızın tamamının kullanabileceği Sosyal Yaşam Merkezleri oluşturacağız. Karatay ilçemizin toplum taşıma ile ilgili yaşadığı problemlerin çözülmesini sağlayacağız. Karatay’ın çehresini değiştireceğiz” dedi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim