İhtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının da bayramlık kıyafet sevincini yaşaması için çocukları ve ailelerini evlerinden araçlarla alarak genellikle alışveriş merkezinin hizmete giriş saati öncesinde mağazaya getiren Karatay Belediyesi; çocukların beğendikleri kıyafetleri gönüllerince alabilmelerini sağladı.

 26. Dönem Ak Parti Konya Milletvekilleri ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz, Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi de programa katılarak çocukların sevincine ortak oldu. 

 “ÇOCUKLARIN SEVİNCİ BİZİ DE MUTLU EDİYOR”

Başkan Hançerli çocukların yaşadığı bayramlık sevincinin kendilerini de çok mutlu ettiğini dile getirerek; belediyelerin asfalt, parke, bordür gibi fiziki görevlerinin yanı sıra, sosyal belediyecilik anlamında da görevleri olduğunu belirtti. Başkan Hançerli, Aşevinden, nakdi yardıma, şefkat evlerinden, gıda yardımına, asker maaşından Karatay kart uygulamasına kadar her konuda ihtiyaç sahiplerinin yanlarında olduklarını vurguladı. Her zaman olduğu gibi Ramazan ayında da 900 adet gıda paketi yardımı yapıldığını söyleyen Başkan Hançerli, çalışmaların süreceğini dile getirdi. 

26. Dönem Ak Parti Konya Milletvekili ve 27. Dönem AK Parti Konya Milletvekili Adayı Leyla Şahin Usta, bayram öncesinde çocukların sevindirilmesinin çok büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Usta, Karatay Belediyesinin sosyal belediyecilikte örnek bir çalışma anlayışına sahip olduğuna dikkat çekti.  

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim