Belediyeye bağlı ekipler ilçe merkezi ve mahallelerde kar temizleme çalışmalarına gün boyu devam etti. Gece hazırda bekleyen ekipler de vatandaşlardan gelen ihbarları değerlendirerek müdahalede bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hadim Belediye Başkanı Ahmet Hadimioğlu, “Hadim, Konya’nın en fazla kar yağışı alan ilçelerinden birisi. Şu an ilçe merkezindeki kar kalınlığı 60 santimetreye kadar ulaştı ve yağış devam ediyor. Belediyemize bağlı ekipler greyder,  büyük kepçe, bekoloder kepçe ve mini kepçe olmak üzere farklı iş makineleriyle 32 mahallede çalışmalarını sürdürüyor.  Vatandaşlarımızın ulaşımda sorun yaşamaması için tüm ekiplerimizi seferber ettik. Yola çıkacak vatandaşlarımızın da dikkatli olmalarını, kış lastiği, zincir ve çekme halatı bulundurmalarını tavsiye ediyorum” dedi.

Zorunlu olmadıkça yola çıkılmaması gerektiğine işaret eden Hadimioğlu, karla mücadele eden ekiplerin gayretli bir şekilde çalıştığını ve vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalıştıklarını da sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim