Asfaltlama çalışmalarını ilçede ihtiyaç duyulan her bölgede sürdüren Karatay Belediyesi Fen İşleri Ekipleri Kanal Caddesi'nde bulunan yağmur suyu drenaj kanalını kapatarak mevcut asfalt yolda üçüncü şeridi açıyor. Bir şehrin gelişiminde yolların önemli olduğuna değinen Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; yapılan çalışmalar ile Karatay'ın daha modern bir görünüme kavuşturulmasını amaçladıklarını söyledi. 

Karatay Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün Kanal Caddesi'nde yaptığı asfaltlama çalışmaları ile ilgili bilgi veren Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; Belediye Fen İşleri Ekipleri'nin çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, şehir merkezinde bulunan cadde ve sokaklarda asfaltlanacak yerlerin tamamına yakınının bitirildiğini söyledi. Hançerli; Karatay'ın en uzun Caddesi konumundaki Kanal Caddesi üzerinde bulunan kullanılmayan kanalın 2 bin 150 metrelik kesiminin doldurularak kanal caddesinin yağmur suyu drenaj hatlarının döşendiğini vurgulayarak "Çalışmalar kapsamında yaklaşık 30 bin metreküplük stabilize dolgu, 2 bin 200 metre beton büz, 22 adet muayene bacası ve 74 Adet yağmur suyu drenaj bağlantısı yapılacaktır. Çalışmaların tamamlamasının ardından belediyemiz ekiplerince yol genişletme ve refüj çalışmaları gerçekleştirilecektir. Yaklaşık 610 bin TL'ye mal olacak çalışma sonrasında mevcut cadde üzerinde üçüncü şerit oluşturularak trafik akışı rahatlatılacaktır" dedi.

Toplam uzunluğu 6 kilometre olan Kanal Caddesi'nde gerçekleştirilen çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini belirten ve asfalt kaplama çalışmalarına büyük önem verdiklerini vurgulayan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli yapılan hizmetlerin Karatay'a hayırlı olmasını diledi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim