Toplantıya Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanmaz, Genel Başkan Yardımcıları Turan Çetinkaya, Ahmet Sefa Özşahin, Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nafiz Karlıer ve konfederasyona bağlı sendikaların Konya Şube Başkanları,  Büro Memur-Sen Konya Şube Başkanı Mahmut Çimen, yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda sendika işyeri temsilcileri ve üyeleri katıldı.

Büro Memur-Sen Konya Şube Başkanı Mahmet Çimen, “Ülkenin kültürlü eğitimli insanları olan kamu çalışanları için siyaset yasağı kalkana kadar mücadelemiz devam edecektir. Kamuda çalışanların kılık kıyafet serbestliği yasallaşıncaya kadar devam edecektir. Bizler Konya’da üyelerimiz hak ve hukukları için her sahada mücadelemizi sürdürüyoruz” dedi.

Memur-Sen Konya İl Temsilcisi Nafiz Karlıer ise “Konya’da 11 iş kolunda 14 şubemiz ile yetkili bir sendikayız. Memur-Sen ülke genelinde 1 milyon 10 bin üyeye sahiptir. Bunun 40 bin üyesini Konya şubeleri oluşturuyor. Her geçen gün üye sayımızı artırmaya devam ediyoruz” diye konuştu. 

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Vecdi Yanmaz da “Erdemlilik harekatıyla başlayan ve Konyalı Merhum Mehmet Akif İnan’ın mücadele ederek kurduğu Memur-Sen Konfederasyonu yerli ve milli bir sendikadır. Bugüne kadar sendikal mücadelemizde kamu çalışanlarının haklarını almak adına her sahada mücadele ettik ve etmeye devam edeceğiz. 3600 Ek Gösterge kamu çalışanlarına topyekun gösterilmeli ve değerlendirilmelidir. 3600 ek gösterge bir grup kamu çalışanına verilmeye çalışılıyor. Bu kamu çalışanlarının arasında ayrımcılık yaratacaktır. Ek gösterge ayrım yapılmadan tüm kamu çalışanlarına gösterilmesi gerekir. Kamu çalışanlarının çok sorunlarının olması bizleri yıldırmaması ve daha mücadeleci olmamız gerektirdiği göstermektedir. Bizler sahada yılmadan, yorulmadan çalışmalarımızı gece gündüz sürdürüyoruz. Her kamu çalışanlarının gönlüne girmeliyiz. Ulaşamadığımız kamu çalışanı kalmamalıdır. Bunu da hep birlikte gerçekleştirerek üye sayısını artırmalıyız” ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim