Türk Kadınlar Birliği Konya Şubesi, Konya Soroptimist Derneği ve Konya Alzheimer Derneği’nin ‘iyilik için adım at, destek ol’ sloganıyla birlikte organize ettiği ve Konyalı bayanların katıldığı kahvaltılı farkındalık etkinliğinde elde edilen gelir, üretken gençlere ve Konya Alzheimer Derneği Gündüz Bakımevi’ne bağışlandı. Konya Valisi Cüneyit Orhan Toprak’ın eşi Dr. Funda Toprak’ın da katıldığı etkinlikte konuşan Türk Kadınları Birliği Konya Şube Başkanı Lütfiye Ayar, “Türk Kadınlar Birliği Konya Şubesi olarak bir farkındalık etkinliğine imza atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle katılım çok olması ayrıca bir farkındalık olmuştur” dedi. Konya Soroptimist Derneği Başkanı Av. Elife Kazancı da, “Gençlerimizin üretebilen, duyarlı ve özgüveni yüksek bireyler olarak yetişmesine katkıda bulunmak amaçlı içindeki gökkuşağını yakala ve Konya Alzheimer Derneği Gündüz Bakımevine destek için böyle bir farkındalık etkinliği düzenledik. Başta Konya Valimizin eşi Dr. Funda Toprak, Konya protokol üyelerimizin eşleri ile birlikte çok sayıda bayanın katılımı bizleri mutlu etmiştir. Ayrıca hem katkılarından, hem de katılımlarınızda dolayı Konya Soroptimist Derneği olarak tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Konya Alzheimer Derneği Konya Şube Başkanı Prof. Dr. Figen Güney ise “Konyamızda düzenlenen farkındalık etkinliğine katılan ve elde edilen gelirin derneğimize bağışlanması bizleri çok mutlu etmiştir. Emeği geçen Türk kadınlar Birliği Konya Şubesi Başkanı Lütfiye Ayar, Başkan Yardımcısı Av. Elife Kazancı ile yönetim kurulu üyelerine ve katılımlara derneğim adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Protokol konuşmalarının ardından Konya Valisinin Eşi Dr. Funda Toprak, Konya Alzheimer Derneği Başkanı Prof. Dr. Figen Güney’e, Derneğin kurucuları Ayhan Alp ile Semra Baral’a bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarından dolayı birer onurluk takdim etti.

Farkındalık etkinliğinde Demet Güven (Keman) ile Nisa Yağcıoğlu (Çello) ise birbirinden güzel eserleri icra ederek katılımcılara gönüllerince bir etkinlik geçirmelerini sağladılar.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim