Türkiye ve dünyanın dev tarım organizasyonlarında yerini alan Şakalak İzmir Tarım Fuarı’nda da yerini aldı. Toprak işleme ve ekim grubundan son teknoloji makinelerini İzmir Fuarı’nda sergileyen Şakalak’ın standına ilgi yoğun oldu. Şakalak Tarım Makineleri Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mustafa Genç ve Satış-Pazarlama Sorumlusu Ayhan Şahingöklü, ziyaretçilerle yakından ilgilendi. Fuar boyunca bayiler, yerli ve yabancı çiftçiler Şakalak’ın standını ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. 

Fuarlarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Şakalak Tarım Makineleri A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Mustafa Genç, İzmir Fuarı’nın çıkış yakaladığını ve cazibesinin giderek arttığını söyledi. Fuar alanının modern olması ve İzmir’de ulaşım sorunun olmaması gibi etkenlerin fuara olumlu yansıdığının altını çizen Mustafa Genç, organizasyonun iyileştirilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Mustafa Genç, “Şakalak A.Ş. olarak gerek yurt içi gerekse yurtdışındaki önemli fuarların hepsine katılıyoruz. Ülkemizin önemli fuarlarından olan İzmir Fuarı’na da sürekli katılıyoruz. Çiftçilerimiz fuarlarda bizi arıyor. Bizim için önemli olduğunu düşünerek İzmir Fuarı’nda da yerimizi aldık. Konya kadar değil elbette ama buranın da cazibesi giderek artıyor. Fiziki şartlar güzel lakin organizasyonu eleştirebiliriz. Stant düzeni anlamında sıkıntılar yaşıyoruz. Umarım daha iyi olacaktır. Ama her şeye rağmen verimli bir şekilde tamamladık. Çiftçilerimiz ve bayilerimizle sohbet etme imkanı bulduk” ifadelerini kullandı. Genç, 2018 yılında yeni makineler ile çiftçilerin karşılarına çıkacaklarını dile getirerek, mevcut makinelerde de özellik artırımına gidilerek daha teknolojik hale getirildiğini sözlerine ekledi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim