Türkiye 31 Mart günü sandığa gidecek. 31 Mart2ta yapılacak seçimler öncesinde siyasi parti genel başkanları, Milletvekili, Belediye Başkan Adaylar, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri çalışmalarına ağırlık verdi. Konya’da da 31 Mart yerel seçim kampanyalarına tüm hızıyla devam ediyor. 31 Mart seçimlerine giderken AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı 31 Mart seçimlerini Konya Yenigün’e değerlendirdi.  Samancı 31 Mart seçimlerin önemli olduğuna dikkat çekti.

 ‘YAPARSA AK PARTİ YAPAR’

31 Mart seçimlerine yönelik çalışmaların yoğun şekilde devam ettiğine dikkat çeken AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, “31 Mart seçimleri ülkemiz için önemli seçimlerden bir tanesi. Bu seçimin önemine binaen çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Milletvekilleri, Belediye Başkan Adayları, İl Teşkilatımız, İlçe teşkilatlarımız, Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımız yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürüyoruz. Seçim çalışmalarımıza sağ olsunlar Konyalı bakanlarımız da destek oluyor ve bizleri bu konuda yalnız bırakmayarak sık sık Konya’ya gelerek seçim çalışmalarına katılım sağlıyorlar. Çalışmalarımızı bakanlarımız ile birlikte tempoyu artırarak devam ediyoruz.  Çalışmalarımız oldukça güzel gidiyor. 16 Yıldan bu yana AK Parti iktidarda.  16 yıl içerisinde milletimizin gönlünde yer almamız sebebi ile milletimizin gönlünde olmamız sebebi yapmış olduğumuz hizmetler. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a olan teveccüh ve milletin gölünde olma olgusu ile birlikte bunun vermiş olduğu hazzı da yaşıyoruz. Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde. Seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarımız ile sohbet ediyoruz. Mahalleri ve İlçeleri sorunlarını, yatırımlarını değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Vatandaşlarımız yapmış olduğumuz hizmetlerden dolayı memnun oluyorlar ve memnuniyetlerini bizlere dile getiriyorlar. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar oldukça güzel gidiyor.  Esnaf, vatandaş ve ev ziyaretlerine ağırlık veriyoruz. Konya’ya kazandıran eserlerin açılışları ve yeni kazandıracak merkezlerin temel atma törenlerine katılım sağlıyoruz. Yapılan protokoller ve açılışlar bizlerin çalışma gücünü de artırıyor. Yerel seçimlerde önemli olan şehrin ortak projelerine imza atabilmektir. Bu konuda da ciddi adımlar artıyoruz. Yaparsa AK Parti yapar diyoruz” ifadelerini kullandı.

‘CUMHUR İTTİFAKI İLE SÜRECİ VERİMLİ BİR ŞEKİLDE YÜRÜTÜYORUZ’

AK Parti ve MHP arasında oluşturan Cumhur İttifakının seçim sürecini iyi değerlendirdiğine dikkat çeken Samancı, “Cumhur ittifakı ile süreci verimli bir şekilde yürütüyoruz.  MHP’nin teşkilatlarından ve Milletvekillerinden beraber programlar gerçekleştiriyoruz. Çalışmalarımızı birlikte çok güzel şekilde yürütüyoruz.  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından yapılan toplantılar ve çalışmalar neticesinde 31 Mart seçimlerinde de Belediye Başkan Adaylarımız ve Meclis üyeliklerinde ittifak halinde seçimlere katılım sağlandı. Saha çalışmalarında Cumhur İttifakı ile birlikte hareket ediyoruz.  Cumhur İttifakının ruhunu sahada görüyoruz. Cumhur İttifakı her iki tabanda da karşılık buldu” dedi.

 ‘UYUM İÇERİSİNDE ÇALIŞMAK OLDUKÇA ÖNEMLİ’

Uyum içerisinde çalışmanın önemli olduğuna dikkat çeken Samancı, Konya ve ilçelerinde kayıpların yaşanacağına dair çıkan söylentilere de açıklık getirerek, “Çıkan dedikodular algı oluşturmak için söyleniyor. Birebir sahada çalışıyoruz ve zaman zaman anketlerde yaptırıyoruz. Yaptırdığımız anketlerde milletvekili olarak bölgem oldukça iyi durumda. Cumhur İttifakın aday profili belli. Diğer aday profillerine baktığımız zaman kıyaslanmayacak derece de farkın olduğunu düşünüyorum. Uyum içerisinde çalışmak oldukça önemli. Çünkü Büyükşehir Belediye Başkanı, bölge milletvekili, belediye başkan çalışmaları şehre her zaman güç kazandırır. Ekip çalışması çok önemlidir. O ekiple beraber uyumun olması hizmetlerin daha güzel getirilmesine vesiledir. Vatandaşımız bunun da bilincin de farkında. Bunların hepsi söylentide kalacak ve 31 Martta inşallah bunların bir söylentide kaldığını hep beraber göreceğiz. Vatandaşlarımız hizmetin nereden geldiğini çok iyi biliyor” ifadelerini kullandı. Konya Yatırımlarını da değerlendiren Samancı, “Konya Milletvekilleri olarak takip ediyoruz. Şuanda yatırımların durdurulması gibi bir konu söz konusu değil. Yatırımlar konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Yatırımlarımız kaldığı yerden devam edecek. Öncelik ve aciliyet sırasına göre yatırımlarımız geliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’ın yeni dönem için açıkladığı projelerin de takipçisi olacağız” dedi.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim