Anadolu Gençlik Derneği Karatay (AGD)Temsilciliği’nin iştiraki olan İstikbal Kitabevi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine AGD Konya Şube Başkan Vekili Bekir Tekkaymaz, AGD Karatay Temsilciliği Başkanı Mehmet Çelik, Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Ali Genç ile çok sayıda davetli katıldı.

KIRTASİYEDE AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİMLER

Programın açış konuşmasını yapan AGD Karatay Temsilciliği Başkanı Mehmet Çelik, “AGD Karatay Temsilciliği olarak lokalimiz ile uzun yıllardan bu yana gençlerimizle haftalık sohbetler ve programlarla bir araya geliyoruz. Gençlerimizin ve Konyalıların kültür, kitap ve kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak adına İstikbal Kitapevimizi hizmete açtık. Kitapevimizde Milli Gençlik Vakfımızın yayınları olan MGV yayınları ile birlikte öğrencilerimizin ihtiyaç duyduğu soru bankası kitap ve kırtasiye çeşitleri bulunuyor. Yine gençlerimiz Kültür kitaplarını bulabilirler. 2019-20 Eğitim Öğretim yılı öncesinde ihtiyaç duyulan başta kırtasiye olmak üzere soru bankalarına kitapevimizden ulaşabilecek. Uygun fiyat politikası ile hizmet veriyoruz. Uygun fiyat politikası ile müşterilerimiz ile buluşuyoruz. Yine alışveriş yapan müşterilerimize sürpriz hediyelerimiz olacak. Velilerimiz sosyal medya adreslerinde paylaşmış olduğumuz whatsaap numarası ile bizlere okulların öğrencileri için verdikleri listeyi ulaştırabileler. Arkadaşlarımız da bu listeleri hazırlayarak velilerimize kolayca teslim ederek zaman kaybının önüne geçecekler. 2019-20 Eğitim Öğretim Yılının tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize hayırlara vesile olmasını diliyoruz” dedi.

‘KİTABEVİ, İNSANLARIN KİTAPLA BÜTÜNLEŞTİĞİ YERDİR’

Düzenlenen açılışta konuşan AGD Konya Şube Başkan Vekili Bekir Tekkaymaz kitabın insan için önemli olduğunu ifade ederek, “Kitap insanın eğitimini, insanın ufkunu açan, yazma ise insanlarla paylaşımın ifadesidir. Sağolsun AGD Karatay Temsilciliği bu konuda güzel çalışmalar yapıyor. Kitapevleri ve kütüphaneler insanların içerisinde kitap ile bütünleştiği yerdir. Kitaplar insanlarımızın ilmi ve kültürel yönden gelişmesini sağlar. Bir davanın bir yolun temsilcileri ne kadar çok kültürlerini ve kendilerini geliştirir ise gerçekten o konuda kendilerini geliştirmiş olurlar. Bu hizmetlerinden dolayı AGD Karatay Temsilciliğine tebrik ve teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından İstiklab Kitabevi’nin hayırlı ve bereketli olması için dualar edildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından açılışa katılan misafirler kitabevini gezdi. Program yapılan ikramlarla son buldu.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA