İsmail Yalçın, son olarak kendi gibi Yunus Timlerinde görev yapan arkadaşları ile birlikte Meram Yaka Yolu üzerinde faaliyet gösteren Gökcem Konya Down Cafe Restoran’ı ziyaret ederek burada çalışan Özel gereksinimli gençleri ziyaret ederek onlarla uzun süre sohbet etmiş ve gönüllerini almıştı.

Cafede çalışan Down Sendromlu gençler ile yakından ilgilenen ve onların mutlu olması için büyük bir özveri gösteren İsmail Yalçın’ın şehadet haberi Gökcem Cafe’de çalışan özel gençleri gözyaşına boğdu. Gençler, “İsmail abi bizleri motoruna bindirmiş ve bizimle uzun süre sohbet etmişti. Bu şekilde hayatını kaybetmesi bizi çok üzdü dedi. Yunus Timlerinin kendilerini ziyareti ile büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Gökcem Konya Down Cafe Kurucusu Uğur Devecioğlu, “Yunus timlerimiz cafemizi ziyaret ederek çocuklarımız ile uzun süre sohbet etmiş ve motosikletlerine de bindirerek onların gönüllerini almıştı. Yavrularımız ile yakından ilgilenen İsmail kardeşimizin şehit haberi çocuklarımızı olduğu kadar bizleri de derinden üzdü. Kendisine Rabbimden rahmet kederli ailesi, yakınları, sevenleri ve Konya Emniyet Müdürlüğü camiasına sabırlar dilerim” dedi.

Şehit İsmail yalçının şehit haberi özel gençleri göz yaşına boğdu. İsmail Yalçın (Soldan ikinci) ve arkadaşları bir süre önce Gökcem Cafeyi ziyaret ederek buradaki gençlerle uzun süre sohbet etmişti.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim