Hüma Okulları Yönetim Kurulu Üyeleri ve Müdürleri ile öğle yemeğinde bir araya gelen Büyük, “Konya’da başarıyı yükseltmek, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlamak ve devletin imkanlarını toplum için faydalı işler yapmakta kullanmak yegane görevimizdir. Bizler gibi görev bilincinde yetişmiş olan eğitimcilerle bir araya gelmekten büyük mutluluk duymaktayız. Özellikle Konya’da küresel eğitim anlayışına sahip okullarından bulunmasından gururluyuz. Eğitimin destekçisi olmaya ve sistemi geliştirmeye devam edeceğiz” dedi.

Hüma Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul da, “Eğitime gönül veren bir eğitimci olarak İl Milli Eğitim Müdürümüz Seyit Ali Bey ile bu konuda istişare etmekten müteşekkiriz. Gerçekleştirdiğimiz ve üzerinde çalıştığımız tüm projeleri İl Milli Eğitim Müdürü Seyit Ali Büyük ile paylaştık. Başta Konya olmak üzere ülkemize faydalı bireyler yetiştirmek için eğitim bilincini kurumumuzda ve dahil olduğumuz her yerde aşılamaya devam edeceğiz” diye konuştu. Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Uykusuz, Fen Lisesi Müdürü İsmail Erdem, Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Can ve Ortaokul Müdürü Yavuz Karakaş da ziyaret esnasında Konya İl Milli Eğitim Müdürü’ne nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaret sonunda Hüma Okulları Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Mehmet Birekul hediyeleri takdim ederken Seyit Ali Büyük de Hüma Okulları’na misafirperverlikleri için teşekkür etti.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim