Kongre Merkezi’nin giriş katında yer alan Kubad Abad salonu950 araçlık otoparkı ve aynı zamanda gün ışığı almasıyla konukların dikkatini çekmeyi başarıyor. 

Ramazan ayını doyasıya yaşatmak için,Selçuklu Kongre Merkezi’nin güleryüzlü ve özenli hizmet anlayışı ile Türk mutfağının lezzet mirasları menülerde yer alacak ve harmanlanacak.

SKM mutfağının farklı damak zevklerine hitap eden iftar menüleri ile iftarını açmak isteyen misafirler, Selçuklu Kongre Merkezi’nin esşiz mimarisi ile eski ramazanların tadını modern zamanlara taşıyacak.

Grup iftar programları için alternatifsiz bir hizmet sunduklarını belirten Selçuklu Konre Merkezi Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Kocagüzel, "Menü içerisindeki iftariyeliklerden kaşık salataya,ramazan pidesinden iftar geleneğinin vazgeçilmez çorbalarına, Osmanlı ve Selçuklu sofralarında yer alan et yemeklerinekadar Türk mutfağının tüm lezzetleriniRamazan ayı boyunca SKM’de misafirlerine sunmaya hazırlandıklarını" belirtti.

Selçuklu Kongre Merkezi’nin50 kişiden 1200 kişiye kadar hizmet verme kapasitesine sahip kapalı alanları ve gruplara özel menüleri ile mübarek Ramazan Ayı’nın paylaşma ve beraberlik şölenine dönüşeceğini ifade eden Kocagüzel, özenli ve güleryüzlü servisi, profesyonel ve misafir odaklı hizmet anlayışıyla Selçuklu Kongre Merkezi’ne 0332 2334242 numaralı telefondan herkesin ulaşabileceğini, satış ekibi ile görüşebileceklerini belirtti.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim