Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, 32.hafta karşılaşmasında ligden düşmesi kesinleşen Karşıyaka’yı konuk etti. Anadolu Selçukspor, rakibine karşı 3-0 gibi net bir skor aldı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona ererken, goller ikinci yarıda geldi. 60.dakikada Seddar Karaman ile öne geçen temsilcimiz 70.dakikada golcü oyuncusu Mücahit Can Akçay ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın 89.dakikasında Ali Yaşar, yeşil beyazlı takım adına 3.golü atarak skoru ilan etti. Yavru Kartal, bu skor ile puanın 51’e yükseltti.

İLK YARIDA GOL SESİ ÇIKMADI

Konya Anadolu Selçukspor’un Karşıyaka’yı konuk ettiği maçın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Ev sahibi temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, maçın ilk dakikasından itibaren gol için yükselmesine rağmen aradığı golü bulamadı. Rakip Karşıyaka ilk 45 dakikada etkili bir oyun ortaya koyamadı. İki takım da aradığı golü bulamayınca ilk yarı 0-0 sona erdi.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Yeşil beyazlı temsilcimiz Konya Anadolu Selçukspor, mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlamasına rağmen istediği golü 60.dakikada bulabildi. Yavru Kartal’da bu Seddar Karaman sahneye çıkarken, ikinci golü Mücahit Can Akçay kaydetti. Akçay, bu gol ile ligdeki gol sayısını 16’ya yükseltti. Maçın son bölümlerinde yine gol için yüklenen Konya Anadolu Selçukspor’da Ali Yaşar sahneye çıktı. Yetenekli oyuncu 89.dakikada attığı gol ile takımını 3-0 öne geçirdi ve maçın skorunu belirledi.

YAVRU KARTAL’IN PLAY – OFF ŞANSI KALMADI

Ligin ikinci yarısında muhteşem bir çıkış yakalayan ve Play – Off potası için umutlanan Konya Anadolu Selçukspor, geçtiğimiz hafta Bandırmaspor’a deplasmanda mağlup olarak umutlarını azaltmıştı. Yavru Kartal bu hafta kendi sahasında Karşıyaka’yı 3-0 mağlup etmesine rağmen Play – Off şansını matematiksel olarak bitirdi. 51 puanla 8.sırada yer alan Anadolu Selçukspor’un, 58 puana 5.sırada bulunan Bandırmaspor ile arasında 7 puan fark bulunuyor. Yeşil beyazlı takımın ligde herhangi bir iddiası kalmadı.

SPOR SERVİSİ

Editör: TE Bilişim