İçeri Çumra Eğitim Kültür Çevre ve Dayanışma Derneği üyeleri Bera Otel’de düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu.

Düzenlenen programa Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz, Konya Karaman Tarım Kooperatifi Bölge Birlik Başkanı Seyit Mehmet Dağ, Konya Bölgesi Sulama Kooperatifleri Birliği Başkanı Şaban Güven, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Bekir Yaşar, Konya eski milletvekilli Mehmet Ali Yavuz, Çumra eski belediye Başkanı Mehmet Kınalı, İçeri Çumra Muhtarı Mehmet Ali Çatlak, Lalebahçe  Mahalle Muhtarı Mehmet Avcı ile çok sayıda İçeriçumralı katıldı.

DAHA İYİ BİR İÇERİÇUMRA İÇİN ÇALIŞACAĞIZ 

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren İçeri Çumra Eğitim Kültür Çevre ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Çomak, “Şahsım ve yönetim kurulum olarak görevde üçüncü ayımızı doldurduk. Köyümüzde iktisadi çalışmalar yapmak amacıyla köyümüzde iktisatçının bir akademisyenin katılımı ile program organize ederek köyümüzün ekonomik kalkınması için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Bu tür etkinlerimize dernek olarak ağırlık vererek İçeriçumralılar arasında birlik ve beraberliği sağlanması amacıyla çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Dernek olarak şahsım ve yönetim kurulu üyelerim ile daha iyi İçeriçumra için çalışmalar gerçekleştireceğiz. Siz kıymetli hemşerilerimizden destek bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

İÇERİ ÇUMRA’NIN TÜM İÇ YOLLARI ASFATLANDI 

Çumra Belediye Başkanı Mehmet Oğuz ise İçeri Çumra Eğitim Kültür Çevre ve Dayanışma Derneği üyeleri ile bir arada olmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İçeri Çumra Eğitim Kültür Çevre ve Dayanışma Derneği üyeleri ile bir arada olmaktan oldukça mutluyum. Amacımız olan daha iyi içeriçumra için çalışıyoruz. Bugün itibariyle bir ilçeye girermiş gibi ana cadde üzerinin yoğunluğunu 6 kata çıkararak ticari alan ve konut alanları oluşturacağız. İçeri çumraya çok büyük bir de sanayi alanı çıkaracağız.  Bugün itibariyle içeri çumrada bulunan tüm iç yolların asfaltları tamamlanmış olacak. 4 bin metrekarelik Pazar yerimiz bitti.  Düğün salonumuz bitiyor. Halı sahamız açıldı. Şehir içerisindeki parklarımız açıldı. Büyükşehir fidanlığımız tamamlandı. 53 mahallesi ile güzel bir Çumra için çalışıyoruz. Bugüne kadar kim içeri Çumra ve Çumra’ya hizmet eden herkesten Allah razı olsun.  Daha güzel ve yaşanabilir mahaller yapmak bizlerin görevi” dedi. İçeri Çumra Eğitim Kültür Çevre ve Dayanışma Derneği Yönetimi şu isimlerden oluşuyor; Başkan İbrahim Çomak, Başkanvekili Tevfik Dündar, Hasan Çolak,Sedat Dündar, Onur Durmaz,Mustafa Dutar yer alıyor.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim