Basın açıklaması ile Meslekte İlke Grubu adına Başkan Adaylığını açıklayan İbrahim Pekperdahcı; Mesleğimize ve meslektaşımıza hizmet için yola çıktık diyerek Seçim Beyannamesi ve Projelerinin hazır olduğunu belirtti. “Göreve gelmemiz durumunda vakit kaybetmeden projelerimizi hayata geçireceğiz ve meslektaşlarımızın haklarına sahip çıkacağız” diyen Pekperdahcı, “Mesleğimizin çıtasını yükselterek bağımlı çalışan meslek mensuplarının kanayan yaralarına derman olacağız, Genç meslektaşlarımızın temsilde söz hakkının daha etkin hale gelmesi için elimizden gelen gayreti sarf edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Pekperdahcı projelerinin bir kısmını da şöyle dile getirdi: “Anlık Soru-cevap danışma hattı projesi. Meslektaş için dijital Bilgi Bankası projesi. Ara eleman ve nitelikli eleman projesi.  Kişisel Gelişim ve saygınlık projesi. Büro Açacak Meslek Mensuplarına destek projesi. Günümüz gelişen dünyasının olmazsa olmaz koşulu yabancı dil eğitimi projesi.” 

1982 yılında Konya’da doğan Pekperdahcı İlk ve Orta okulu yine Konya’da bitirdi.  2000 yılında Meram Ticaret Meslek Lisesinden mezun olan İbrahim Pekperdahcı, 2008 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden mezun oldu. 6 yıldır kendi ofisinde Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleğine devam eden Pekperdahcı evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim