Saadet Partisi Ramazan Bayramı bayramlaşma programı parti il binasında gerçekleştirildi. Programa Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman, SP Konya Milletvekili Adayı Mustafa Özkafa, İl Başkan Vekili Hüseyin Saydam, Meram Belediyesi eski Başkanları Mustafa Özkan ve Veysel Candan, Karatay Belediyesi eski Başkanı Mehmet Şen, Anadolu Gençlik Derneği Konya Şube Başkanı Mehmet Parlak, MİLKO Başkanları, Milletvekili Adayları ile çok sayıda partili katıldı.

Programda konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Lütfi Yalman,  bayramlarda huzur arandığını fakat inancımızın gereği yaşanan sorunlara dikkat çekti. “Artık haramlar, yanlışlar ve kötülüklere, tabu haline getirilmiş insanlar yüzünden bahaneler, gerekçeler uyduruluyor” diyen Yalman, sözlerine şöyle devam etti: “En korkunç ve üzücü şey budur. Bir Müslüman faiz gibi bir mesele karşısında her ne olursa olsun kabullenebilir mi? Faiz Allah'a harp ilan etmek demek. Bu kabul edilebilir mi? Niye, tabulaştırılmış insanlar var. Domuz etini serbest bıraktılar diyorsun, 'Sana ne sen yeme diyor'. Müslüman, haramla, yanlışlıkla mücadele  eder, Müslümanlık bunu gerektirir. Bu dava bunu yapıyor. Bizim şahıslarla işimiz yok. Biz yanlışlarla mücadele ediyoruz. İnancımızın gereğini yapıyoruz.”

Saadet Partisi İl Başkan Vekili Hüseyin Saydam da konuşmasında partililerin bayramını tebrik ederek, “Müslümanlar olarak bayramlarımız hep buruklukla geçiyor. Kardeşlerimiz sıkıntı içinde iken güle oynaya bayram geçirmeyi ar edindik. Bu sıkıntılardan kurtulmak için Saadet Partisi olarak çalışıyoruz. Bizlerin bir amacı ve gayesi var. Tüm dünyada hak ve adaletin hakim olduğu, bütün insanlığın huzur ve afiyete yaşadığı nizam için çalışıyoruz. Bu mücadelede zaman zaman önümüze engeller çıkarıldı. Bu engeller bizi yıldırmadı. Hala milletimizi ifsat etmeye devam ediyorlar, İslam dünyasında zulüm sürüyor, şehirlerimizde huzur kalmamıştır. Huzuru tesis etmek yerine hastane ve hapishane yapmayı insanımıza hizmet olarak yutturuyorlar” ifadelerine yer verdi. Konuşmaların ardından parti binası önünde bayramlaşma gerçekleştirildi.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim