İşletmeci Kadir Altınok, "Özel sosumuzu ilave ederek enfes lezzetler hazırlıyoruz" dedi

Döneri, Hatay usulü sosla buluşturan ‘Hot Döner’  Bosna Hersek Mahallesi'nde açıldı.  Açılış töreni yoğun katılımla gerçekleştirildi. 

"Özel tandırda pişen Hatay'ın meşhur sıcak lavaşı üzerine dönerimizi ve sırrı bizde saklı olan özel sosumuzu ilave ederek enfes lezzetler hazırlıyoruz" diyen Hot Döner'in İşletmecilerinden Kadir Altınok, “Türk dönerini bölgesel bir lezzet olmaktan çıkarıp uluslararası bir marka haline getirmek; Hat Döner’in en önemli misyonudur. Açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran siz kıymetli müşterilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Hot Döner'in açılışına katılan Yenigün Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Arslan da, şunları kaydetti: “Bosna Hersek Mahallesinde öğrencilerimizin bulunduğu bir muhitteyiz. Üniversite öğretimi kişiliğin oluştuğu, hayata hazırlanıldığı, evlilik hayallerinin kurulup ilk adımlarının atıldığı çok önemli bir aşama. Ve bu aşamalara aşama yapan işletmelerin bir tanesindeyiz.  Hot Döner genç girişimci arkadaşlarımız bu mekanı açıyorlar. İnşallah bu mekanda çalışan ustalarda, çalışanlarından, işletmecilerinden başlamak üzere helalinden kazanç elde ederler. Burada ikram edilen ikramlardan alan kardeşlerimizin de zihinlerinin açık olmasına, vücutlarının zinde olmasına yemiş oldukları ikramlar vesile olur. Bu işletmecilerimizi tebrik ediyorum. Allah hayırlı kazançlar versin. Bol, temiz öğrencilerimizin sizlere emanet olduğu bilinç ile çalışmalar nasip etsin” ifadelerini kulandı. 

Konuşmaların ardından Hot Döner dualarla açıldı.

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim