Başkan Mehmet Hançerli, "Karatay Belediyesi olarak çocuklarımızın hayatın her alanında yer almaları amacıyla birçok projeyi hayata geçirdik ve projelere destek olduk. Sanattan, kültürel etkinliklere sportif faaliyetlerden eğitime kadar her konuda çocuklarımızın yanındayız. Bilgi çağının öncüsü olacak çocuklarımızın yetişmesi ve dijital dünyanın kodlarını elinde tutan bir ülke olarak geleceğe güvenle bakabilmemiz için gerçekleştirilen bu çalışmada emeği geçen tüm idarecilerimizi öğretmenlerimizi ve öğrencilerimiz tebrik ediyorum." dedi. 

Başkan Hançerli, eğitim yatırımlarının önemine dikkat çekerek, ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın daha modern ve nezih koşullarda eğitim görmeleri için çalıştıklarını dile getirdi. Başkan Hançerli “Karatay Belediyesi olarak ilçemize 2004 yılından bu yana 27 okul 267 derslik kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Karatay Belediyesi İHO, Karatay Belediyesi 23 Nisan İHO, Fetihkent Ortaokulu, Mehmetçik Ortaokulu, Kurtuluş İlkokulu, Fetihkent Anaokulu, Gaziosmanpaşa Anaokulu, Erenler Anaokulu, Koyunoğlu İlkokulu, Şekibe Aksoy İlkokulu, Halil Bahçeci İlkokulu, Birol Polat İlkokulu, Namık Kemal Ortaokulu, Mahide Koşukçu İlkokulu, Feritpaşa İlkokulu, Ulubatlı Hasan İlkokulu, Ahmet Haşhaş İlkokulu, Akçeşme İlkokulu, Hayıroğlu ve Ovakavağı ilkokulu, Karatay Bilim ve Sanat Eğitim Merkezi, Hamzaoğlu Anaokulu, Doğuş Anaokulu ilçemize kazandırdık.”dedi.

Hacıveyiszade Mahallesi’ne 8 derslikli bir anaokulu kazandıracaklarını belirten Başkan Hançerli; anaokulunun çok amaçlı salonu, yemekhanesi ve derslikleri ile öğrencilerin ihtiyaçlarına cevap verecek kapasitede olduğunu söyledi. Başkan Hançerli, Fevzi Çakmak Mahallesi’ne 24 derslikli bir ilkokul ve Hamzaoğlu Mahallesi’ne 24 derslikli ortaokul yapacaklarını söyledi. Başkan Hançerli, okulların çok amaçlı salon, beden eğitimi salonu, kütüphane, fen laboratuvarı, müzik dersliği gibi pek çok imkana sahip olacağını dile getirdi. Başkan Hançerli eğitime olan desteklerinin artarak süreceğini belirtti.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim