Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan'ın 90 yaşında vefat eden babası Osman Arslan, Karaman'ın Ermenek ilçesinde toprağa verildi.

Rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Osman Arslan'ın cenazesi, Karaman’ın Ermenek ilçesine bağlı Tepebaşı köyündeki evine getirildi. Arslan'ın cenazesi, burada helallik alınmasının ardından, cenaze töreninin düzenlendiği köy meydanına götürüldü. Hak-İş Genel Başkanı Arslan, burada taziyeleri kabul etti.

Osman Arslan'ın cenazesi, Tepebaşı Köy Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin omuzlarında taşınarak dualar eşliğinde köy mezarlığında bulunan aile kabristanına defnedildi. 

Cenaze törenine merhum Osman Arslan’ın ailesi ve yakınları ile Karaman Valisi Fahri Meral, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Lütfi Elvan ve Jülide Sarıeroğlu, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, sendika temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Konya Yenigün Gazetesi olarak merhum Osman Arslan’a yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesi, sevenleri ve yakınlarına sabır dileriz. 

HABER MERKEZİ / İHA

Editör: TE Bilişim