Hacıkaymak Mahallesi Muhtar Adayı Hacı Mustafa Kaymak, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel mahalli seçimlerinde, Hacıkaymak mahallesinde iddialı. Seçime kısa bir zaman kalmasına rağmen Muhtar Adayı Hacı Mustafa Kaymak, projelerini mahalle sakinlerine her sahada, hem de ofisinde anlatmaya devam ediyor.

Yerel mahalli seçimlerinde Hacıkaymak mahallesinde muhtar adayı olan Hacı Mustafa Kaymak, ‘Kaymak gibi Hacıkaymak’ sloganıyla çalışmalarını tüm hızıyla devam ettiriyor. Çalışmaları hakkında bilgi aktaran Hacıkaymak Mahallesi Muhtarı Hacı Mustafa Kaymak, “Mahallemizde komşuluk ilişkilerinin güçlü olduğu, huzurlu, güvenli ve mutlu bir Hacıkaymak mahallesi hedefiyle yola çıktık. Bugüne kadar yaptığımız alanlarda ve ofisimizde mahalle sakinlerine projelerimiz tek tek anlattık. İnşallah teveccüh bizden yana olursa, ‘kaymak, gibi Hacıkaymak’ mahallesini yapacağımız çalışmalarla oluşturacağız. Hacıkaymak Mahallesi kazanacaktır. Mahalle sakinlerine verdiğimiz tüm sözlerin arkasında olacağız. Sahsım bu mahalle de doğdum ve bu mahalleye hizmet etmek istiyorum” dedi.

Hacıkaymak Mahallesi Muhtarı Hacı Mustafa Kaymak’ın azaları ise şu isimlerden oluşuyor. Necati Dilek Erdoğdu, Yaşar Orhan, mustafa Tepe, Fuat Özdemir, Sabit Gökçil, Vahit Bilgiç, Ömer Faruk Saydam ve Salih Sezer

HACIKAYMAK MUHTAR ADAYI HACI MUSTAFA KAYMAK KİMDİR?

Hacıkaymak Mahallesinde doğdu. Atatürk Üniversitesi Güvenlik Bilimleri Fakültesi mezunu. Devlet bakanı danışmanlığı yaptı. 2016 yalında emekli olduktan sonra çok sayıda sivil toplum kuruluşlarında ve sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak görev yaptı. Konya’da Krom spor ve Kadınhanı spor kulüplerinde futbol oynadı. Hacıkaymak Muhtar adayı Hacı Mustafa Kaymak ikisi mühendis ve biri öğretmen olmak üzere üç çocuk babasıdır.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim