Toplantıya AK Parti Altınekin İlçe Başkanı Mustafa Hançerli, MHP Altınekin İlçe Başkanı Kamil Temel, CHP Altınekin İlçe Başkanı Halit Gözet, İYİ Parti Altınekin İlçe Başkanı İzzet Koyuncu ve Saadet Partisi Altınekin İlçe Başkanı Yaşar Öz katıldı.

Altınekin Ziraat Odası’nda düzenlenen toplantıda Altınekin tarımının en büyük sorununun su olduğuna işaret eden Altınekin Ziraat Odası Başkanı Bekir Kağnıcıoğlu, “Aslında su sorunu sadece Altınekin’in değil, Konya Ovası’nın kuzeyinin genel bir sorunudur. Biz bu konuda Altınekin Ziraat Odası olarak bütüncül bir bakış açısı ile çalışmalar yürüttük. Diğer ilçelerimizin ziraat odası başkanlarını da su konusunda çalışmalar yapmaya davet ettik. Diğer yandan Ankara’da konuyu ilgililere taşımak için yoğun bir çaba harcadık. Gayretlerimiz devam ediyor. Her ne kadar siyaseten farklı görüşlere sahip olsak da hepimizin ortak paydası Altınekin’dir. Yine bu doğrultuda Altınekin tarımının en büyük sorunu olan su sorunu da hepimizin ortak meselesidir” dedi.

Toplantıya katılan AK Parti, MHP, CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi Altınekin İlçe Başkanları da Bekir Kağnıcıoğlu’nun sunumunun ardından Altınekin ve bölge tarımının su sorununun daha fazla büyümeden çözüme kavuşturulması konusunda hemfikir olduklarını belirterek, milletvekilleri ve partilerinin genel merkezleri aracılığı ile konuyu gündemde tutmaya çalışacaklarını belirttiler.

HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim