Selçuk Ecza Deposu, As Ecza Deposu, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı Kurucusu, Eğitim gönüllüsü ve Hayırsever işadamı Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu edebiyete intikal edişinin 3. yıl dönümünde Musalla mezarlığında (Kız Kulesi yanı) bulunan mezarı başında organize edilen bir tören ve Konya protokol üyeleri ile sevenlerin katıldığı bir törenle dualarla anıldı.

Musalla Mezarlığı ( Kız Kulesi) yanında mezarı bulunan Eğitim Gönüllüsü ve hayırsever işadamı Merhum Dr. Hacı Ahmet Keleşoğlu’nun ebediyete intikalinin 3. yıldönümü anma törenine Selçuk Ecza Deposu yönetim kurulu başkanı Sonay Gürgen, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, , N.E.Ü Rektörü Muzaffer Şeker, Konya Eczacılar Odası Başkanı Ecz Adem Açıkgöz, Konya protokol üyeleri, Ahmet ve Nezahat Keleşoğlu Vakfı yönetici ve üyeleri, Selçuk Ecza Deposu ile As Ecza Depo çalışanları  ile çok sayıda akraba ve seveninin katıldığı bir törenle dualarla anıldı,

Tören ilk konuşmayı yapan Selçuk Ecza Deposu Yönetim Kurulu Başkanı Sonay Gürgen; Merhum Ahmet Keleşoğlu hem iyi bir iş adamı bunun yanı sıra iyi bir hayırseverdi. Ülke genelinde yaptığı hayırseverliği özellikle eğitimde olmuştur. Okullar yaptırılmakta ve hizmete açılmaktadır. İnşallah Temeli attığımız ve bu yıl içerisinde İlahiyat Fakültesi tamamlayarak hizmete açacağız. Merhum Ahmet Keleşoğlu’nun hayırseverliği yolunda hizmetlerimiz tüm hızıyla devam edecektir” dedi.

Anma töreninde Konya Eczacılar odası Başkanı Adem Açıkgöz, Merhum’un yigeni Mustafa gönül, N.E.Ü Rektörü Muzaffer Şeker, Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yaptıkları konuşmalarında Merhum Ahmet Keleşoğlu’nun bir eğitim gönüllüsü, hayırsever bir iş adamı olduğunu ve Konya’ya çok hizmeti olduğunu vurgulayarak rahmet dilediler.

Protokol konuşmalarının ardından Merhum Dr. Ahmet Keleşoğlu için önce Kuran-ı Kerim okundu, ardından ise N.E.Ü Ahmet Keleşoğlu İlahiyat Fakültesi Dekanı Ramazan Altıntaş dua yaptı. 

Anma töreni misafirlere dağıtılan gül suyu ve şeker ikramıyla son buldu.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim