Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri TR 52 Konya-Karaman Bölgesi’nde incelemelerde bulunmak amacıyla Mevlana Kalkınma Ajansı’nı ziyaret etti. MEVKA Genel Sekreter Vekili Savaş Ülger’den ajans çalışmaları hakkında bilgiler alan Yeniçeri daha sonra ajans çalışanları ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. Ardından Mevlana Kalkınma Ajansı Mayıs Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katılan Barış Yeniçeri burada Yönetim Kurulu Üyeleri ile fikir alışverişinde bulundu.

Akabinde, Mevlana Kalkınma Ajansı Güdümlü Proje Desteği ile hayata geçirilen İnnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi’ni yerinde inceleyen Yeniçeri, burada Genel Müdür Prof. Dr. Fatih Mehmet Botsalı’dan kurum çalışmaları hakkında bilgiler alarak İnnopark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi’nde faaliyetlerini sürdüren girişimcilerin ürettikleri ürünleri yerinde inceledi.

Kalkınma Ajansları Genel Müdürü Barış Yeniçeri, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı desteği ile Selçuk Üniversitesi bünyesinde kurulan SÜKOP Süstaşı Eğitim ve Uygulama Atölyesi ile yine KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı desteği ile Selçuklu Belediyesi ve Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde kurulan Çocuk Kütüphanesi’ne de ziyarette bulundu. Genel Müdür Barış Yeniçeri’ye saha ziyaretleri esnasında Mevlana Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Savaş Ülger, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı İhsan Bostancı ile MEVKA ve KOP personeli eşlik etti.

Editör: TE Bilişim