Başkan Altay, "SEDEP ile gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin ne kadar önemli olduğunu gördük ama o kadar çok genç var ki yapacak çok şey var" dedi 

 Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Selçuklu Kadın Kolları tarafından düzenlenen programda hanımlarla bir araya geldi. Kadın Kolları üyelerine Selçuklu Belediyesi tarafından yürütülen çalışmaları anlatan Başkan Altay, "Selçuklu Teşkilatı her zaman kurumsal yapısını korumuş, her zaman hazır bekleyen, sürekli çalışan bir teşkilattır" dedi.  AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, Ak Parti Selçuklu Kadın Kolları Başkanı Serpil Albeni ve Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci'nin de yer aldığı programda, Altay ve Özer kadın kolları üyelerinden gelen istek ve önerileri dinledi. Açılış ve selamlama konuşmasını yapan AK Parti Selçuklu Kadın Kolları Başkanı Serpil Albeni, teşkilatlar olarak sürekli çalışmalıyız, durmak söz konusu olamaz. Sık sık toplantılarda bir araya geliyor ve teşkilat çalışmaları hakkında istişare ediyoruz. Bugün Selçuklu Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanımız Mustafa Hakan Özer de bizlere birlikte. Gerçekleştirdiğiniz toplantılar, ev ziyaretleri ve bugüne kadar gösterdiğiniz emekten dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonrada, biliyorsunuz teşkilat işi durmaz, çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

 "KADIN KOLLARI, TEŞKİLATIMIZIN EN ÖNEMLİ UNSURLARINDAN"

 Son dönemde ülke olarak sürekli bir takım olaylar yaşadıklarını ifade eden AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer, "Seçimler oldu, Türkiye'nin dış işlerinde ve yakın komşularından kaynaklanan özel gündemler oldu ve 15 Temmuz sürecini hep birlikte yaşadık. Sanırım ülkemizde yaşananlar açısından son dönem kadar yoğun bir dönem olmamıştır. Özellikle bu dönem görev yapan tüm teşkilat mensuplarımız, Türkiye'nin her yerinde, Konya'da ve şehrin en büyük yükünü çeken omurgası olarak Selçuklu'da çok ciddi emek harcadı, gayret gösterdi. Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı olarak, bütün kademelerimizle, bütün birimlerimizle bu süreci yönettiğimizi, elimizden gelen gayreti gösterdiğimizi ve iyi bir temsil gösterdiğimizi düşünüyorum. Bu süreçte gösterdiğiniz gayretler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

 Selçuklu Kadın Kollarının ilçe teşkilatının en önemli unsurlarından biri olduğunu vurgulayan Özer, "Teşkilatımızda Kadın Kollarının yokluğu her zaman için bir eksiklik olur. Sağ olsun Başkanımız Serpil Hanımım şahsında tüm Kadın Kolları birimimiz, ihtiyacımız olduğu her dönem bizlerin yanında oldu ve hayırlı neticelerde pay sahibi oldu. Kadın Kolları, sahada insanlarla birebir iletişim kurma konusunda teşkilat birimlerimiz arasında en önde olan birimimiz. Diğer birimlerimiz günün belirli saatlerinde belirli bir kitleyle iletişim kurabilirken, kadın kollarımız sabahtan akşama kadar ev ev, mahalle mahalle gezerek teşkilat faaliyetlerini gerçekleştirebiliyorlar. Bunu da hem seçim sürecinde hem de seçimden sonraki süreçte layıkıyla yerine getiriyorlar. İnşallah bundan sonra ki süreçte de teşkilatımızın tüm kademeleri ve özellikle Belediye Başkanımızla aynı uyum ve birliktelik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

 "SÜREKLİ ÇALIŞAN BİR TEŞKİLATIZ"

 Selçuklu'nun Konya'nın yükselen yıldızı olduğunu kaydeden Selçuklu Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, "Selçuklu Teşkilatı her zaman kurumsal yapısını korumuş, her zaman hazır bekleyen, sürekli çalışan bir teşkilat. Çok şükür çalışmalarımız gayet iyi gidiyor ama yapacak daha çok şey var. Bahardan itibaren daha yoğun bir belediyecilik çalışmasına başlayacağız. Selçuklu hem belediyesi hem de teşkilatıyla her zaman Konya'nın yükselen yıldızı oldu. Biz ne kadar çalışırsak çalışalım eğer teşkilatımız yanımızda değilse, bizi anlatmıyorsa başarılı olma şansımız yok. Bugüne kadar bunu çok iyi başardık. İlçe Başkanımıza, Kadın Kolları başkanımıza ve sizlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonrada aynı birliktelik ile devam edeceğiz" dedi.

 "ÇOCUKLARA VE GENÇLERE YÖNELİK FAALİYETLERİMİZİ ARTTIRACAĞIZ"

 Kadın Kolları üyelerine ailelerinden zaman ayırıp teşkilat çalışmalarına katıldıkları için ayrıca teşekkür eden Başkan Altay, "15 Temmuz akşamı hepimiz gördük, memlekete sahip çıkmazsak hiçbirimiz evimizde rahat uyuma şansına sahip değiliz. Onun için vatan, millet meselelerine daha duyarlı olmamız gerekiyor. Bunları yaparken çocuklarımız da ihmal etmememiz gerekiyor. Birilerine teslim edilirse neler olacağı da açığa çıktı. Bu konuda da özellikle gençlik faaliyetleri, sosyal faaliyetler gibi yoğun bir çalışma yapmak lazım. Zaten rutin belediyecilik hizmetleri bir standarda oturtuldu. Bundan sonra daha çok sosyal işler, gençlik faaliyetleri, çocuklarımızın eğitimleriyle ilgili işler devam edecek. Beşinci yılına giren SEDEP ile değerler eğitiminin ne kadar önemli olduğunu, üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerin ne kadar önemli olduğunu gördük ama o kadar çok genç var ki yapacak çok şey var. İnşallah hep birlikte bu çalışmaları başaracağız" ifadelerini kullandı.

 Tüm teşkilat kademeleri ve Selçuklu Belediyesi ile birlikte kurumsal bir ilçe olduklarını söyleyen AK Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Adnan Bahçeci ise, "İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız, Kadın ve Gençlik Kollarımızla birlikte çok güzel işlere imza atıyor ve güzel neticeler alıyoruz. Çalışmalarından dolayı tüm kademelerimize teşekkür ediyorum. Uyum ve birliktelik içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi.

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim