Genç MÜSİAD Konya Şubesi’ni Ankara gezisinde ilkolarak Ak Parti grup toplantısına katılan Gençler Başbakan Recep TayyipErdoğan’ın konuşmasını dinledi. Grup Toplantısının ardından Genç MÜSİAD KonyaŞube Başkanı Yakup Barınlı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a günün anısına hediyetakdim etti. Grup Toplantısının ardından Ak Parti Konya Milletvekili MustafaBaloğlu Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu ve Üyelerine yemek ikram etti. GençMÜSİAD’lılara tavsiyelerde bulunan Baloğlu, “Sizin gibi değerli şahsiyetleriburada ağırlamaktan mutluluk duyarım. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizleriher zaman ağırlamak isterim ne zaman isterseniz ziyaretlerimize gelebilirsiniz.İnanıyorum ki hepiniz birer başarılı iş adamı olacak ve Konya’mızın adını bütündünyaya duyuracaksınız” dedi.

Genç MÜSİAD Konya Şube Başkanı Yakup Barınlı da,Ak Parti Konya Milletvekili Mustafa Baloğlu’na teşekkür ederek,  “Bu vatana layık birer iş adamı olma uğrundailerlemeye gayret sarf ediyoruz ve inşallah bu yolda da başarılı olmayaçalışıyoruz. Sizleri örnek alıp sizin çalışma hızınıza yetişmeye gayretgösteriyoruz” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Genç MÜSİAD Üyeleritarafından Mustafa Baloğlu’na günün anısına hediye takdim edildi.

Daha sonra Dışişleri Bakanlığına geçen Genç MÜSİADüyelerini burada Dışişleri Bakan Yardımcısı Sayın Naci Koru karşıladı. Yapılangörüşmelerde ağırlıklı olarak Suriye’deki gelişmeler ele alındı. Türkiye’ninDış ilişkiler konusunda nasıl bir politika izlediğini anlatan Dışişleri BakanYardımcısı Naci Koru, “Şu anda 69 ülke ile vizesiz giriş-çıkış yapabiliyoruz.Türkiye artık Dünya’ya örnek olan Ülkeler arasında yer alıyor. Bunu size şöylekısaca özetleyebilirim Dışişleri Bakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu her gün en azbeş veya altı ülkenin Dışişleri Bakanı ile telefonla görüşüyor. Genç MÜSİADolarak bizlere olan ziyaretinizden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcı HalilEtyemez’i de ziyaret eden Genç MÜSİAD üyeleri Halil Etyemez’den bakanlıkçalışmaları hakkında bilgi aldı. Konyalı gençleri ağırlamaktan mutluluk duyduğunubelirten Etyemez, “Bizleri unutmayıp ziyaretimize geldiğiniz için teşekkürederim. Hepiniz birer genç işadamı veya iş adamı adayısınız Allah’ın yardımıyürüdüğünüz yolda sizlerin üzerinde olsun. Sizler Türkiye’mizin geleceğisinizyarınlarısınız. İnanıyorum ki hepiniz çok başarılı olacaksınız” ifadelerinikullandı.  Genç MÜSİAD üyelerininsorularını cevaplayan Sayın Halil Eyemez’e günün anlam ve önemi adına tablohediye edildi.

Genç MÜSİAD Üyeleri Ankara programında; Gençlik veSpor Bakanı Suat Kılıç, TBMM İdare Amire Ak Parti Konya Milletvekili MustafaKabakçı, Türkiye’nin en genç Milletvekili Bilal Macit, Konya’nın en gençMilletvekili Mustafa Akış ve Konya Milletvekilleri, Ak Parti Gençlik KollarıGenel Başkanı Zafer Çubukçu’yu da makamlarında ziyaret etti.

HABER MERKEZİ


Editör: TE Bilişim