Konya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Uğur İbrahim Altay, AK Parti İl Başkan Vekili Lokman Özturhan ile birlikte Taşkent ve Hadim’de vatandaşlarla bir araya gelerek 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için Cumhur İttifakı’na destek istedi.

ALT YAPIDAKİ BİRÇOKEKSİKLİK GİDERİLDİ

Taşkent’te İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çok önemli bir 5 yılın geride kaldığına dikkat çekerek, “Bu süreçte özellikle alt yapıda çok önemli çalışmalar tamamlandı.Atıksu ve kanalizasyonla ilgili eksiklerin birçoğu giderildi. Üst yapı ile ilgili önemli çalışmalar gerçekleştirildi. Sadece Taşkent’e Büyükşehir Belediyesi olarak 35 milyon lira yatırım yaptık” dedi.

TAŞKENT AK PARTİ’YE DESTEĞİNİ ESİRGEMEZ

AK Parti İl Başkan Vekili Lokman Özturhan da “31 Mart seçimlerinde Osman Başkanımıza ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay Beyefendiye sizlerden destek istiyoruz. Taşkent bugüne kadar AK Parti’den hiçbir zaman desteğini esirgemedi. Bundan sonra da esirgemeyecektir” diye konuştu.

BİZ YAPTIĞIMIZ HİZMETLERE AŞK DİYORUZ

Taşkent Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Osman Arı, 2014’te göreve geldiği günden bu yana sorumluluklarını layıkıyla yerine getirebilmek adına çalıştıklarını dile getirerek, “Tek bir gayemiz var: milletimize hizmet etmek, Allah’ın rızasını kazanmak. Dolayısıyla biz memleketimize yaptığımız hizmetlere aşk diyoruz” ifadelerini kullandı.

AK Parti Taşkent İlçe Başkanı Mehmet Demirgül ve MHP Taşkent İlçe Başkanı İbrahim Yavuz’un da katıldığı SKM açılış programının ardından, Kıble Kayası Eğitim ve Kamp Eğitim Merkezi’nde inceleme yapan Başkan Altay, esnafı da ziyaret ederek istek ve beklentilerini dinledi.

HADİM İLÇE SKM AÇILIŞI YAPILDI

Başkan Altay ve Özturhan, Taşkent ziyaretinin ardından Hadim’e geçerek İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdiler.  Burada konuşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe belediye başkanlarıyla birlikte Konya’nın tamamına hizmet etmek için çalıştıklarını belirterek, “Bakın şöyle Konya’dan çıktık buraya gelene kadar hem hükümetimizin, hem belediyenin birçok yatırımına şahit olduk. Sarıoğlan’a kadar duble yol tamamlanmış. Burada viyadük çalışması devam ediyor. Yeni TOKİ konutları da başladı.Bugüne kadar Hadim ilçemize Büyükşehir Belediyesi olarak tam 65 milyon liralık yatırım gerçekleştirdik. İnşallah bu dönemde de buna devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın hep ifade ettiği gibi; bir olacağız, iri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız inşallah” diye konuştu.

AK Parti İl Başkan Vekili Lokman Özturhan, “Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Bu karşımızdaki duran tablo, bizim gerçekten güçlü bir yapıya sahip olduğumuzu, Cumhur İttifakı’nın taşlarının yerine oturduğunu ve bu seçimden başarıyla çıkacağımızı gösteriyor. Allah mahcup etmesin” ifadelerini kullandı.

Hadim Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Ahmet Hadimioğlu ise “Yaklaşık olarak son 90 yılda yapılan tüm yatırımların 10 mislini, 10 yıllık süre içerisinde aldık. Bu yatırımların devam edebilmesi adına iktidarımızın, koordineli çalışmalarımızın devamı için Cumhur İttifakı’na desteğinizi bekliyorum” dedi. AK Parti Hadim İlçe Başkanı Saffet Duran ve MHP Hadim İlçe Başkanı Abdullah Akmaz’ın da katıldığı programın ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe halkını ve esnafları ziyaret etti. 

HABER MERKEZİ 

Editör: TE Bilişim