Uygun fiyat seçenekleri ve kampanyalar ile dikkatlerini üzerine çeken Koyuncu Fiat otomobil ve ticari araç almak sahibi olmak isteyen vatandaşlara ve esnaflara yardımcı oluyor. Koyuncu Fiat uygun fiyatlar ve kampanya seçenekleri ile faaliyetlerine devam ediyor. Koyuncu Fiat tarafından düzenlenen araç kampanyalar Konyalılar tarafından yoğun ilgi görüyor.

EGEA, 500X VE 500 L’DE KAÇIRILMAYACAK FIRSAT 

Koyuncu Fiat Otomobil Satış Danışmanı Mehmet Uçkaç FIAT her ay olduğu gibi bu ayda birbirinden özel kampanyalar ile müşterileri ile buluşmaya devam ettiğine dikkat çekerek, “  Fiat Egea model aracımızda düz vites fiyatına otomatik vites kampanyası bu aya özel başladı. Otomatik şanjmanlarımız eskisi gibi değil. Çok daha farklı ve çok daha kaliteli şanjmanlar kullanıyoruz. Müşterilerimiz Şubat ayına özel düz vites fiyatına otomatik vites kampanyasını değerlendirmelerini bütçeleri açısından önemli olacağına inanıyoruz.  Aracımızda hurda indirimi de uyguladığımız zaman aracımızdaki rakamın fiyatında düşmeler devam ediyor. Hurda indirimi ile birlikte aracımızı 120 bin TL’ye kadar müşterilerimizi araç sahibi yapabiliyoruz.  Fiat Egea’nın benzinli modellerindeki kampanyalarımız Şubat ayında da devam ediyor. Bu aracımızı da hurda araç indirimi ile 63 bin TL’ye müşterilerimize teslim edebiliyoruz. Fiat 500 ailesinde de şu anda dikkat çeken o faiz kampanyası ile müşterilerimizle buluşuyoruz. 100 Bin TL’ye 12 ay o faiz kampanyamız var. Ciddi bir kampanyamız bu kampanya.  Yine 500 l aracında da Şubat ayına özel 100 bin  TL'ye 12 ay yüzde 0 faizli kredi imkanımız mevcut. Mart ayında hükümetimiz tarafından yapılan ÖTV indirimleri sona erecek. Araç almayı düşünen müşterilerimiz Şubat ve Mart ayında gerçekleştirdiğimiz kampanyaları kaçırmamaları konusunda tavsiyelerde bulunuyoruz. Şubat ve Mart ayında araç almayı düşünen ve araç alan müşterilerimiz kazançlı çıkacaklar. Koyuncu Fiat ailesi olarak hem satı öncesi , hem de satış sonrasında müşterilerimizin  yanındayız. Konyalı hemşerilerimizin markamıza ve firmamıza göstermiş oldukları yoğun ilgi ve destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Tüm Konyalıları Koyuncu Fiat shoowrumuna bekliyoruz” dedi.

FIAT PROFESSİONAL'DAN BENZİNLİ FİYATINA DİZEL KAMPANYASI

Fiat Otomobillerin yanında ticari araçlarda düzenlediği kampanyalar ile dikkatleri üzerine çekiyor. 2018 model Fiat Doblo Combi ve Fiorino Combi modellerinde ay sonuna kadar sürecek benzinli fiyatına dizel  kampanyası dikkat çekiyor. Ayrıca 10 yaşından büyük araç sahiplerine özel olarak Doblo, Fiorino, Pratico ve Ducato alımlarında ilave 5 bin TL indirim fırsatı sunuyor. FIAT’ın ticari araç kampanyaları hakkında bilgi veren Koyuncu FİAT  Ticari Satış Müdürü Selamet Demirhan, “ 10 yaşından büyük araç sahiplerine özel olarak Doblo, Fiorino, Pratico ve Ducato alımlarında ilave 5 bin lira indirim fırsatı sunuyoruz. . Ticaretle uğraşanlar şubat ayı boyunca 2018 model Fiat Fiorino ve Doblo modellerini benzinli fiyatına dizel kampanyasıyla tercih edebilirler.  Ayrıca 10 yaşından büyük araç sahiplerine özel Doblo, Fiorino, Pratico ve Ducato alımlarında ilave 5 bin lira indirim fırsatı da mevcut. Fiat Doblo Combi, Fiat Doblo Cargo, Fiorino Combi ve Fiorino Cargo modelleri 50 bin liraya kadar 20 aya varan vade ve faizsiz kredi seçeneğiyle müşterilerimiz satın alabilirler. Daha büyük bir araca ihtiyaç duyanlar ise 50 bin liraya kadar 30 ay vadeyle 1,49 faizli kredi fırsatıyla Fiat Ducato ve Fullback modellerini satın alabilirler. Ticari araç ihtiyacı olan tüm müşterilerimizi Shoowromumuza bekliyoruz” diye konuştu. 

MUHAMMED ESAD ÇAĞLA

Editör: TE Bilişim