Koyuncu Fiat ticari araçlarda uygulamış olduğu uygun ve avantajlı kampanyalar ile satış hizmetlerine devam ediyor. FiorinoCombi ve DobloCombi’ler 30 bin TL’ye 15 ay sıfır faiz kredi kampanyaları ile satışa sunuldu. Rakip markalı aracı olan vatandaşlara da avantajlar sağlayan Koyuncu Fiat, aynı zamanda pazarda ilk defa 3,5 ton ve 16+1 kapasiteli okul taşıtını satışa sundu. Kampanyalar ile ilgili detaylı bilgiler veren Koyuncu Fiat Ticari Satış Müdürü Selamet Demirhan, “Fiorino Benzinli modellerimiz 59 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Ducato modellerinde 1 yıl boyunca alınan yakıtların yüzde 20’sini Fiat karşılıyor. Pazarda ilk defa 3,5 ton taşıma ve 16+1 koltuk kapasiteli okul taşıtı, yolcuların güvenliğini ve konforunu sağlayarak sürücülerin vazgeçilmezi olacak” dedi. 

FİORİNO COMBİ VE DOBLO COMBİ’LERDE 30 BİN TL’YE 15 AY SIFIR FAİZ

Koyuncu Fiat Ticari Satış Müdürü Selamet Demirhan ticari araçlarda uygulanan kampanyalar hakkında bilgiler verdi.

Hurda teşvik indiriminin ticari araçlarda da devam ettiğini dile getiren Demirhan, “Fiat Ticari araçlarda Temmuz ayına özel kampanyalarımız devam ediyor. FiorinoCombi ve DobloCombi’lerde 30 bin TL’ye 15 ay sıfır faiz ve 40 bin TL’ye 9 ay sıfır faiz kampanyamız var.Fiorino Benzinli modellerimiz 59 bin 900 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.Ducato modellerinde 1 yıl boyunca alınan yakıtların yüzde 20’sini Fiat karşılıyor. Rakip marka aracı olan müşterilerimize artı avantajlar sağlıyoruz. Bunlar; araçlarını takasa bizlere verdikleri takdirde 1000 TL indirim sağlıyoruz. Aynı zamanda hurda teşvik kampanyalarımız da devam ediyor ve maksimum 10 bin TL’ye kadar indirimler uygulanıyor. Çiftçilere özel yılda tek ödeme veya 6 aydan 6 aya vadelendirmeimkanlarımızda devam ediyor” diye konuştu.

OKUL TAŞITI ARAÇLARI UYGUN KAMPANYALAR İLE SATIŞA SUNULDU

Okul taşıt araçları hakkında da bilgiler veren Demirhan, pazarda ilk defa 3,5 ton taşıma kapasiteli ticari aracı satışa sunduklarını dile getirerek sözlerine şu şekilde devam etti: “2018 yılı itibari ile tescil edilecek okul taşıtı araçlarımız satışa sunulmuştur. Pazarda ilk defa 3,5 ton taşıma ve 16+1 koltuk kapasiteli okul taşıtı, yolcuların güvenliğini ve konforunu sağlayarak sürücülerin vazgeçilmezi olacak. Okul taşıtlarımızda yine 1 yıl boyunca Opet’ten alınan yakıtların yüzde 20’sinin Fiat karşılıyor. Bütün sürücüleri Koyuncu Fiat’a bekliyoruz”

HÜSEYİN MENEKŞE

Editör: TE Bilişim