Konya Büyükşehir Belediyesi Karatay Sebze ve Meyve Hali Esnafları tarafından Afrin’e sebze ve meyve gönderme kampanyası düzenlendi. Karatay Sebze ve Meyve Halinde gerçekleşen sebze ve meyve gönderme programına AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, AK Parti Meram İlçe Başkan Yardımcısı İsmail Acar, Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen,Karatay Sebze ve Meyve Hali Esnafları Yönetimi Başkan Yardımcısı Murat Yağız,   Anadolu İnsani Yardım Derneği (AYDER) Başkan Yardımcısı Selim Öncü ve çok sayıda esnaf katıldı. Yaklaşık olarak 3 tır dolusu sebze ve meyve edilen duaların ardından bölge halkına ve Mehmetçiğe ulaştırılmak üzere Afrin’e gönderildi.

ORDUMUZ BÜYÜK BAŞARILAR ELDE ETTİ

Ordumuzun Afrin’de ciddi başarılar elde ettiğini dile getiren AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular sözlerine şu şekilde devam etti: “Afrin’de ciddi bir bağımsızlık mücadelesi var. Elhamdülillah ordumuz orada ciddi başarılar elde etti. Karatay Sebze ve Meyve Hali esnaflarına hem oradaki bölge halkı için, hem de Mehmetçiğimiz için yapmış oldukları bu yardımdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Afrin Zaferi, Çanakkale Zaferi’nin aynı gününe denk geldi. Ülkemiz adına çok büyük bir zafer olduğuna inanıyorum. Devlet olarak, Doğu’da başka bir devletin kurulmasını istemediğimizin net olarak göstergesidir. Allah inşallah daha nice zaferleri bizlere nasip eder”

YARDIMLARIMIZIN DEVAMI DA GELECEK

Karatay Sebze ve Meyve Hali Esnafları Yönetimi Başkan Yardımcısı Murat Yağız esnaflar olarak Afrin’e gıda yardımı gönderdiklerini ifade ederek, “Konya Büyükşehir Belediyesi Karatay Sebze Hali Esnafları olarak esnaf arkadaşlarımızın katkıları ile Afrin’e sebze ve meyve gönderiyoruz. Burada bulunan esnaflarımızın katkıları ve burada bulunmayan kardeşlerimizin de katkıları ile yardım gerçekleştiriyoruz. Kampanyamızın ilkini gerçekleştiriyoruz. İnşallah bundan sonra devamını da getireceğiz. Ordumuza, vatanımıza ve devletimize Allah’tan yardım, şehitlerimize de rahmet diliyorum” diye konuştu. Anadolu İnsani Yardım Derneği (AYDER) Başkan Yardımcısı Selim Öncü ise, “AYDER olarak kurulduğumuz günden beri biz mazlumlara ve mağdurlara sürekli yardımlarda bulunuyoruz. Karatay Sebze ve Meyve Hali esnaflarının hazırlamış olduğu bu organizasyondan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

HÜSEYİN MENEKŞE 

Editör: TE Bilişim