Türkiye’nin ilk yerli traktörü olan Erkunt Traktör’ün Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, Konya’da basın mensupları ile bir araya geldi. 

Bir otelde düzenlenen toplantıda, dünyanın ilk kadın traktör üreticisi unvanını taşıyan Zeynep Erkunt Armağan, Erkunt Traktör hakkında önemli bilgiler verdi.

Bugüne kadar pek çok ilke imza attıklarını vurgulayan Zeynep Erkunt Armağan, Erkunt Traktör olarak dünyanın lider traktör üreticisi Hintli Mahindra&Mahindra (M&M) ile Türkiye ve dünya pazarında tek çatı altında faaliyet göstermek üzere anlaştıkları söyledi.

ERKUNT TRAKTÖR, MAHİNDRA’NIN GLOBAL İTTİFAKINA KATILDI  

Hintli Mahindra&Mahindra ile global ittifak için hareket ettiklerini dile getiren Zeynep Erkunt Armağan, “2018 yılında kutlayacağımız 15. yılımıza M&M’le birlikte güçlü bir giriş yapıyoruz. Markamızı, M&M’ninglobal üretim ve satış ağının önemli bir parçası yaparak ülkemize ve ülkemiz çiftçisine daha fazla kazandırmak için çalışacağız” diye konuştu.

Konya’yı önemsediklerini belirten ErkuntTraktör’ün Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Erkunt Armağan, “ Her fırsatta burada sizlerle birlikte beraber olmak bizi mutlu ediyor. Konya’yı hem yaptığımız iş hem de manevi yönden önemsiyoruz. Hep birlikte gelişerek büyümeye devam edeceğiz” dedi.

SAMİ KAYALAR 

Editör: TE Bilişim